Hupsista, keskiviikolle venyi, että ehdin napata postausta varten kuvat ja tänäänkin päivänvalo oli ehtinyt jo huveta ennen kameran esiin kaivamista. Mutta mitäs pienistä, kun ei pienetkään meistä. Nenäliinapussukat taitavat olla hääblogeissa yhtä suosittuja (kliseitä) kuin karkkibuffat, bingot ja photo boot. Ja kyllä nekin on kaikki meille tulossa! Mutta nenäliinapakkausten jakaminen oli meille aika itsestäänselvyys. Ei pelkästään siksi, että uskon kaikkien vieraiden vollottavan vesiputouksen lailla vihkimisen aikana. Vaan siksi, että pikkulinnut olivat tänä kesänä häissä Kuokkalan kirkossa ja kertoivat meille, että siellä on ihan pirskatin kuuma kesäaikaan. Oikein kiva.

IMG_6118

Siispä todettiin, että kyllä nenäliinat on kaikille jaettava - onnen kyyneleitä ja tuskan hikeä varten. Kirjoitettiin se myös ihan rehdisti noihin tarroihin, jotka tekaisin kuvankäsittelyohjelmalla. Ehkä tästä irtoaa vähän huumoriakin, jos tosiaan käy niin, että kirkossa on järkyttävän kuuma ja kaikki hikoilevat solkenaan juhlapuvuissaan ja kaikki rivissä availevat pussukoita ja pyyhkivät otsaansa. Pitäisi varmaan järjestää myös roskis kirkon ovelle, etteivät vieraat joudu kantamaan likaisia nenäliinoja koko päivää taskussaan, heh.

Mutta siis - tarran tein koneella ja printattiin ne tarrapaperille. Leikattiin tarrat ja liimattiin ne pieniin tarralla suljettaviin sellofaanipussukoihin, jotka tilasin Taitoisa -verkkokaupasta. Pusseihin oltiin sujautettu Lambin nenäliinat. Ensin ajateltiin pihiin tapaamme ottaa Rainbow -nenäliinoja, kunnes todettiin, että sillä ei ehkä ole hirveästi väliä, vaikka nenäliinojen hinta tuplautuisi kahteen ja puoleen euroon, joten päätettii ihan törsätä kunnon merkkiin. Eh.. Joten toivotaan, että Lambi nenäliinat on yhtä pehmeät kuin karitsavauva meille aina telkkarissa lupaa!

IMG_6122

Siinä niitä nyt on yksi Puman kenkälaatikollinen. Koko homma hoitui muutamassa tunnissa yhtenä iltana ja mitähän näille kaikille olisi tullut yhteensä hintaa. Seitsemän euroa? Pari euroa nenäliinoista ja noin vitonen sadasta sellofaanipussista. Todellakin siis hinnan ja vaivan arvoinen yksityiskohta. Meillä nämä laitetaan luultavasti kirkko-ohjelmien väliin klemmarilla kiinni. Pelkään nimittäin, että jos niitä jaetaan vaan korista kirkon ovella, moni jättää ottamatta, kun eivät vielä aavista, että kohta soijaa pukkaa!

Mitäs tykkäätte? Tuleeko teille nenäliinoja jakoon?