Onnen kyyneleitä ja tuskanhikeä

Hupsista, keskiviikolle venyi, että ehdin napata postausta varten kuvat ja tänäänkin päivänvalo oli ehtinyt jo huveta ennen kameran esiin kaivamista. Mutta mitäs pienistä, kun ei pienetkään meistä. Nenäliinapussukat taitavat olla hääblogeissa yhtä suosittuja (kliseitä) kuin karkkibuffat, bingot ja photo boot. Ja kyllä nekin on kaikki meille tulossa! Mutta nenäliinapakkausten jakaminen oli meille aika itsestäänselvyys. Ei pelkästään siksi, että uskon kaikkien vieraiden vollottavan vesiputouksen lailla vihkimisen aikana. Vaan siksi, että pikkulinnut olivat tänä kesänä häissä Kuokkalan kirkossa ja kertoivat meille, että siellä on ihan pirskatin kuuma kesäaikaan. Oikein kiva.

IMG_6118

Siispä todettiin, että kyllä nenäliinat on kaikille jaettava - onnen kyyneleitä ja tuskan hikeä varten. Kirjoitettiin se myös ihan rehdisti noihin tarroihin, jotka tekaisin kuvankäsittelyohjelmalla. Ehkä tästä irtoaa vähän huumoriakin, jos tosiaan käy niin, että kirkossa on järkyttävän kuuma ja kaikki hikoilevat solkenaan juhlapuvuissaan ja kaikki rivissä availevat pussukoita ja pyyhkivät otsaansa. Pitäisi varmaan järjestää myös roskis kirkon ovelle, etteivät vieraat joudu kantamaan likaisia nenäliinoja koko päivää taskussaan, heh.

Mutta siis - tarran tein koneella ja printattiin ne tarrapaperille. Leikattiin tarrat ja liimattiin ne pieniin tarralla suljettaviin sellofaanipussukoihin, jotka tilasin Taitoisa -verkkokaupasta. Pusseihin oltiin sujautettu Lambin nenäliinat. Ensin ajateltiin pihiin tapaamme ottaa Rainbow -nenäliinoja, kunnes todettiin, että sillä ei ehkä ole hirveästi väliä, vaikka nenäliinojen hinta tuplautuisi kahteen ja puoleen euroon, joten päätettii ihan törsätä kunnon merkkiin. Eh.. Joten toivotaan, että Lambi nenäliinat on yhtä pehmeät kuin karitsavauva meille aina telkkarissa lupaa!

IMG_6122

Siinä niitä nyt on yksi Puman kenkälaatikollinen. Koko homma hoitui muutamassa tunnissa yhtenä iltana ja mitähän näille kaikille olisi tullut yhteensä hintaa. Seitsemän euroa? Pari euroa nenäliinoista ja noin vitonen sadasta sellofaanipussista. Todellakin siis hinnan ja vaivan arvoinen yksityiskohta. Meillä nämä laitetaan luultavasti kirkko-ohjelmien väliin klemmarilla kiinni. Pelkään nimittäin, että jos niitä jaetaan vaan korista kirkon ovella, moni jättää ottamatta, kun eivät vielä aavista, että kohta soijaa pukkaa!

Mitäs tykkäätte? Tuleeko teille nenäliinoja jakoon?

20 Kommenttia

 1. Meillä olis tarvittu kun kaikki itki puheiden aikana :D vaan eipä ollut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten kuulostaa ihanalle, että siellä on niin liikututtu! :) Saas nähdä herkistelläänkö meillä kyyneliin asti vai tyydytäänkö vain pyyhkimään hikikarpaloita, mutta nenäliinoja ainakin on! :D

   Poista
 2. Teksti on ainakin hauska :) Alussa olin vakaasti sitä mieltä, että meillä ei nenäliinoja jaeta, mutta saas nähdä ehtiikö mieli vielä muuttua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rehellinen, jos ei mitään muuta! :D Onneksi ainakin nämä on aika edulliset järjestää, jos vielä mieli muuttuukin :)

   Poista
 3. Ei vitsi kuinka kivat nuo pussit! Meille pitäisi myös tulla nenäliinat, mutten ole vielä ehtinyt miettiä niitä sen kummemmin. Täytyy tosin nyt tsekkaa tuo nettikauppa, ja miettiä myös meille tuollaisia sellofaanitaskuja. Teidän omat näyttää tosi kivoilta, ja nuo tarrat tekee niistä vielä kivemmat. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sellofaanipusseja ei tosiaan ollut ainakaan hinnalla pilattu, joten kannattaa kurkistaa! :) Itse pohdin aluksi myös niitä leivinpaperista tehtyjä, mutta sitten todettiin, että nämä on kätevämmät avata, kuin leivinpaperitaskut, jotka pitäisi repiä auki!

   Poista
 4. Ihana idea! Ja tuo teksti kruunaa kaiken :D <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, niinpä! Rehellisyys maan perii :D

   Poista
 5. Voi miten ihania ! Mistä ostit nuo sellofaanipussit ?? :)

  VastaaPoista
 6. Ihanat! <3 Ja suosittelen kyllä nenäliinojen jakoa. Meillä ne olivat ahkerassa käytössä valokuvien perusteella. Mieheni myös kertoi, miten hänen bestmaninä toiminut veljensä oli juuri ennen vihkimistä kysynyt löytyykö häneltä nenäliinaa. Mieheni luuli veljensä varmistavan, että sulhasella on riittävä nenäliina-arsenaali omia kyyneleitään varten, mutta bm selvittikin, että hän tarvitsisi sellaisen sittenkin myös itse. Vähän söpöä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ihana bestman! <3 Hyvähän nuo on tosiaan olla jaossa, yllättävän suuri porukka saattaa kaivata. Ja tosiaan jos jäävätkin vähemmälle käytölle niin menetys ei tosiaan ole suuri ja kallis :)

   Poista
 7. Tosi kivoja pussukoita ja tuo teksti on osuva! :) Meille tulee tällaiset myös ehdottomasti, mutta saa nähdä millaiset. Niistä leivinpaperisista oon haaveillut, mutta nuo sellofaaniset ovat varmasti käytännöllisemmät. Kiitos vinkistä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Leivinpaperiset on kivan näköiset, aloin vaan itse miettimään sitä käytännöllisyyttä! Näiden tekeminen on myös varmasti helpompaa kuin niiden leikkaaminen ja ompeleminen... toki muutaman euron kalliimpaa, mutta edullista silti :)

   Poista
 8. Siis aivan ihania! Sä kyllä osaat kaikkea kivaa näpertää! :) -p-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kivasti sanottu! :) Itse en pidä itseäni erityisen taitavana, mutta tykkään kyllä kovasti näpertää :)

   Poista
 9. Vastaukset
  1. Apua, en kyllä muista varmaksi enkä nyt pääse mittailemaankaan... mulla on sellainen tunne, että oisko olleet 6x9cm tai jotain vastaavaa? Leveys on sama kuin nenäliinapaketissa olevan nenäliinan, mutta korkeus vähän matalampi! Toivottavasti tästä oli yhtään apua! :)

   Poista
 10. Olisiko mahdollista lähettää noita tulosteita ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noissahan on tuo meidän monogrammi, niin sellaisenaan en halua antaa jakoon ja ainakaan just nyt ei valitettavasti ole intoa / aikaa alkaa enää kuvia ja printtitiedostoja muokkailemaan :/ Sori! Toivottavasti ymmärrät :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥
Vastaan kaikkiin kommentteihin!