Minä täällä moi!

Muistatteko enää mua? Mää oon se häähörhö, joka pitää omassa mielessään itseään aikas ahkerana bloggaajana. Ja sitten huomaakin yhtäkkiä, että edellinen postaus on kirjoitettu tasan kuukausi sitten. Hupsista ja anteeksi. Kommenttejakin oli luvattoman iso kasa odottamassa hyväksyntää, mutta nyt ne on julkaistu ja niihin vastattu.

IMG_4729

Hääjutut täällä on edistynyt oikeastaan aika hyvääkin tahtia. Jos ei lasketa niitä Save the Date -kortteja, joiden piti lähteä postiin lokakuun aikana. Ehkä tammikuussa sitten? Koska joulukorttikaudella en niitä halua postittaa. 

Muta kuten sanottua niin edistystä on tapahtunut ainakin seuraavissa asioissa:

- Kirkko-ohjelmat
- Kirkossa jaettavat nenäliinat
- Hääkarkit/vieraslahjat
- Karkkibuffa
- Vihkisormukset (iiiks!)
- Pitopalvelu
- Vieraslista

Ja varmaan vaikka missä muussakin.. en nyt vaan saa mieleeni! Kaikista eniten perhosia massuun on tuonut sormusrintamalla tapahtuneet edistykset. Mutta enpä vielä kerro sen enempää.. kaikki aikanaan!

Joten stay tuned - postauksia luvassa lähipäivinä kaikista näistä aiheista. Lupaan!

Mitäs ruudun sinne puolelle kuuluu? Vieläkö ootte mukana? Oliko moni teistä Save the Date -messuilla? Itse en valitettavasti sinne päässyt, mutta kertokaahan kommenteissa oliko kiva tapahtuma, jos olitte paikalla.

6 Kommenttia

 1. Joskus näitä blogilomailuja tulee otettua ihan vahingossa. Yleensä silloin elämä blogistanian ulkopuolella on aika hektistä, joten en ole itse jaksanut potea huonoa omaatuntoa postaillessani harvakseltaan. Ja kyllä muidenkin blogipostauksia odottaa ja lukee aivan yhtä innolla, vaikka kirjoittaja olisi pientä taukoa pitänytkin. Näin syksyllä tämä taitaakin olla aika yleinen ilmiö. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niinpä! Eipä siitä väkisin bloggaamisesta hyödy kukaan.. eiköhän ne parhaat tekstit ole niitä, joita on halunut kirjoittaa :)

   Poista
 2. Täällä ollaan ja odotellaan! ;) Kiva kuulla, että homma etenee suunnitelmien mukaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, että siellä ollaan! :) Toivottavasti ei taas hetkeen tarvitsisi ihan niin paljon odotella! :)

   Poista
 3. Olin siellä myymässä kirppispuolella, ja menekki ylitti kaikki odotukset! :) Pöytiä oli aika vähän, joten toivotaan että tulevaisuudessa laajenisi tarjonta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa kuulla, että kamppeet löysivät uuden omistajansa :) Tosiaan, toivotaan niin!

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥
Vastaan kaikkiin kommentteihin!