Sormusasiat ovat vihdoin edenneet mukavaa vauhtia! Kihlasormus sulatukseen -postauksessa kirjoitin Jonin heittämästä ajatuksestä käyttää hänen kihlasormustaan mun vihkisormuksen materiaalina. Sanoin myös löytäneeni yhden todella kiinnostavan kultasepän. Otinkin häneen yhteyttä ja tunnuttiin olevan välittömästi samalla aaltopituudella.

Sormuksen sulattaminen ei kuitenkaan olekaan ihan niin simppeliä.. en ole todellakaan asiantuntija, mutta laissa on määrätty tiettyjä asioita, ja olisi laitonta sulattaa kihla ja tehdä siitä uusi sormus jos sen valkokulta saattaa pitää sisällään nikkeliä. Joten ei auttanut muu kuin lähteä siristelemään silmiä leimojen tutkimiseksi. Onneksi kävi ilmi, että Jonin sormus on valmistettu vuonna 2011 luotettavan hämeenlinnalaisen valmistajan toimesta, joten sulatus luultavasti onnistuukin, jipii!

IMG_5932

Samassa yhteydessä muuten selvisi myös minun sormuksen tarkempi malli.. se on Kohinoor -sarjan Milla -sormus valkokultaisena ja 11 timantilla. Kyllä vaan, Milla! Terkkuja siis Milla kaasolle! Jonikaan ei ollut tästä nimestä tietoinen, sillä sormuksen mukana annetussa kortissa lukee vain tuon kyseisen mallin "sarjanumero", ei tuota nimeä laisinkaan. 

Marraskuun alussa pääsemme tapaamaan tätä kultaseppää! Tosi jännää! Toivottavasti tapaaminen menee yhtä hyvin kuin tähän astiset sähköpostittelut. Vaikuttaa nimittäin todella hyvältä ja massun pohjassa kihelmöi ajatus tulevasta sormuksesta... ei ole nimittäin ihan perinteistä rivisormusta tulossa. Ja ei ole muuten ihan sitäkään, mitä kesällä haaveilin. Jotain niistä haaveista juontanutta kylläkin!

Eli täällä ainakin jotkut hommat etenee pikkuhiljaa. Ruuan suhteen on vielä kyllä totaalinen turhautuminen menossa. Päivittäin tuntuu sille, ettei tulla löytämään pitopalvelua laisinkaan. Voi tuskastus!

Mutta hei, asiasta toiseen vielä! Laitoin sivupalkkiin pienen kyselyn, johon toivoisin teidän vastailevan. Kyselin siinä miksi luette tätä blogia. Sen verran väkeä täällä kuitekin käy, että olisi kiva kuulla jotain teistäkin. Toivottavasti ruksittaisitte jotain tuohon sivuun ja jos haluatte niin jättäkää myös kommenttia. Olisi kiva kuulla, miksi teitä kiinnostaa seurailla Pitsiniekan hääblogia!