Huhhei, joko sitä on tähän pisteeseen tultu! Pitsiniekan hääblogiin on näpytelty jo sata postausta. Toisaalta tahti ei ole hirveän kova, koska blogi näki päivänvalon vähän reilu vuosi sitten. Mutta on se kuitenkin aika monta postausta höpinää häistä.. varsinkin kun niin paljon on vielä edessä!

Juhlan kunniaksi päivittelin vähän blogin ulkoasuakin. Voi että oon ihastunut näihin vesivärijuttuihin.. odottakaas vaan, tulette niitä näkemään vielä lisääkin, sillä erään unettoman yön seurauksena häiden paperituotteiden tyyli heitti kuperkeikkaa ja nyt meidän häissä tullaan näkemään paljon vesivärisävyjä.

100

Mutta oli mulla jotain asian tynkääkin.. ensinnäkin haluan kiittää kaikkia teitä siellä ruudun toisella puolella.. kuten oon aiemminkin sanonut, oon ihan uskomattoman iloinen ja kiitollinen siitä upeiden tyyppien verkostosta, joka mun blogia seuraa.. (ja ihanan monen blogeja saan seurata itsekin). Jokainen kommentti tuntuu aina niin tärkeälle ja jännittävälle - toivottavasti jaksatte näpytellä aina jatkossakin!

Ja nyt olisi myös mahdollisuus huikkasta kommenttiboksissa mikäli teillä on jotain postaustoiveita. En ole koskaan ennen kysynyt toiveita, koska olen aina ajatellut, että mulla riittää kyllä aiheita muutenkin... sama tilanne on edelleen, mutta eipä siitä haittaakaan olisi, jos toteuttelen teidän toiveitanne myös!

Siispä sana on vapaa - mistä haluaisit kuulla tai millaista postausta toivoisit? Ja toki saa jättää muukin sorttista kommenttia.. ei ole pakko toivoa! 

Kiitos sulle vielä siitä, että oot siellä!