Pitsiniekan sadas postaus! Ja toivemahdollisuus!

Huhhei, joko sitä on tähän pisteeseen tultu! Pitsiniekan hääblogiin on näpytelty jo sata postausta. Toisaalta tahti ei ole hirveän kova, koska blogi näki päivänvalon vähän reilu vuosi sitten. Mutta on se kuitenkin aika monta postausta höpinää häistä.. varsinkin kun niin paljon on vielä edessä!

Juhlan kunniaksi päivittelin vähän blogin ulkoasuakin. Voi että oon ihastunut näihin vesivärijuttuihin.. odottakaas vaan, tulette niitä näkemään vielä lisääkin, sillä erään unettoman yön seurauksena häiden paperituotteiden tyyli heitti kuperkeikkaa ja nyt meidän häissä tullaan näkemään paljon vesivärisävyjä.

100

Mutta oli mulla jotain asian tynkääkin.. ensinnäkin haluan kiittää kaikkia teitä siellä ruudun toisella puolella.. kuten oon aiemminkin sanonut, oon ihan uskomattoman iloinen ja kiitollinen siitä upeiden tyyppien verkostosta, joka mun blogia seuraa.. (ja ihanan monen blogeja saan seurata itsekin). Jokainen kommentti tuntuu aina niin tärkeälle ja jännittävälle - toivottavasti jaksatte näpytellä aina jatkossakin!

Ja nyt olisi myös mahdollisuus huikkasta kommenttiboksissa mikäli teillä on jotain postaustoiveita. En ole koskaan ennen kysynyt toiveita, koska olen aina ajatellut, että mulla riittää kyllä aiheita muutenkin... sama tilanne on edelleen, mutta eipä siitä haittaakaan olisi, jos toteuttelen teidän toiveitanne myös!

Siispä sana on vapaa - mistä haluaisit kuulla tai millaista postausta toivoisit? Ja toki saa jättää muukin sorttista kommenttia.. ei ole pakko toivoa! 

Kiitos sulle vielä siitä, että oot siellä!

4 Kommenttia

 1. Tätä sun innostunutta postailua täällä hääpuolella on niin hauska seurata, vaikkei omia häitä ole mailla halmeilla :) Silti, olet niin vilpittömän hullaantunut kaikkeen häämeininkiin, että tälläkin puolella ilo tarttuu! Välillä kyllä hengästyttää miten hurjasti asian eteen teet, mutta toisaalta, se on varmasti sulle semmoinen rentoutumistapa, ja hauska harrastuskin ehkä jo, niinkuin bloggaaminenkin siitä? :) Vuodenko jo olet tätä hääblogia pitänyt, hurjaa! Ihan tosi äkkiä aika on mennyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vilpittömän hullaantunut on kyllä aika hyvin kuvailtu, niin tosiaan oon! :) Ja niinpä, se on juuri noin, että tämä on vähän kuin harrastus.. musta on ihanaa suunnitella ja puuhailla ja askarrella ja mietiskellä ja haaveilla ja ja ja... musta oli niin hyvin kirjoitettu, kun erästä ihanaa hääbloggaajaa käsittelevässä Hesarin jutussa oli otsikkona, että heidän häät maksavat 22 euroa minuutti, mutta lopuksi todettiin, että jos lasketaan kaikki se aika jonka hääpari on häiden parissa puuhastellut ja yhdessä suunnitellut ja haaveillut, jää häille hintaa vain 2 senttiä (vai mikähän se summa oli?) per minuutti ja se ei ole paljon jostain mukavasta :)

   Ja musta on ihanaa, että seurailet vaikkei asia itsellesi nyt ajankohtainen olekaan! Oot kyllä niin ihana tyyppi, ja ihanaa, että ollaan ystävystytty <3

   Poista
 2. Millä ohjelmalla saat tuollaisen vesiväriefektin? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi valitettavasti minä en ainakaan osaa sitä millään ohjelmalla tehdä.. se on ihan vain kuvatiedosto vesivärijäljestä!

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥
Vastaan kaikkiin kommentteihin!