Eilen hääpukutarinaa kirjoitellessani mainitsin olleeni yhteyksissä erääseen ompelijaan ennen hääpuvun löytymistä. Vaikkei meidän yhteistyömme päässytkään sen pidemmälle, halusin ihan ehdottomasti kirjoittaa oman postauksensa tästä sydämeni vieneestä ompelimosta. Puhun nyt tietenkin turkulaisesta ompelimosta nimeltään Pukuni, jonka taitava ompelija on Saara Toivanen.

Kun meidän häähaaveet alkoivat konkretisoitua, aloin myös selailla netistä hääpukuja ihan vakavissani. Mieleistä ei löytynyt, joten siirryin etsimään taitavaa ompelijaa, joka voisi haaveeni toteuttaa. Siitä on jo useampi vuosi, kun löysin netistä Pukunin ja Saaran ja ihastuin välittömästi. Olin esitellyt kyseisen ompelijan myös Jonille ja äidille jo aikaa sitten. Siis silloin kun vielä asuin Jyväskylässä. Olin ihan varma, että matkustan Jyväskylästä Turkuun saakka pukua teetättämään, mutta niin vaan satuin itsekin muuttamaan tänne tässä välissä.

Pukuni_1 Pukuni_3
Pyysin Saaralta muutamia kuvia postaustani piristämään. Postauksen kolme ensimmäistä kuvaa:
Morsiamen puku - Pukuni 
Sulhasen puku ja kengät - Pukuvuokraamo Sanelma
Morsiamen kengät - Fiancée
Kampaus, meikki ja korut - Ninka
Kimppu ja viehe - Kukka Fiori
Mallit - Mirka (Modelpoint) ja Topias
Kuvat - JS Disain

Se mihin Pukunin puvuissa ihastuin oli ehdottomasti pitsin käyttö. Saara on ihan taituri rakentamaan upeita, kantajaansa imartelevia pitsipukuja. Ja käyttää myös valtavasti aikaa ja vaivaa juuri sen täydellisen pitsin metsästämiseen. Pukunin puvuista näkee sen, että ne on tehty tunteella ja taidolla. Ne ovat vaan yksinkertaisesti upeita!

Lisäksi voin mitä vilpittömimmin sanoa, että meidän muutaman viestin perusteella yhteydenpito Saaran kanssa oli ihanan helppoa. Hän on niin lämmin ja ystävällinen, omistautunut ja jokaiseen viestiini sain vastauksen nopeasti. Kertaakaan ei tullut sellainen olo, että joutuisi odottelemaan. Ei lähimainkaan.

Pukuni_2

Kuitenkin niin nyt kävi, että meidän tiemme eivät kulkeneet samaa matkaa tämän pidempään. Löydettyäni tulevan hääpukuni Joni kehotti minua miettimään olenko valmis luopumaan unelmastani saada teetetty hääpuku. Minä mietin ja totesin, että ei unelmani ollut teetetty hääpuku vaan unelmieni hääpuku. Ja se nyt sattui löytymään liikkeestä. Ja poikkeamaan hieman siitä, millaista olisin lähtenyt teetättämään. Sitä en yhtään epäile, etteikö tuokin puku olisi ollut aivan upea. Mutta se nyt ei kuitenkaan vaan ollut minun juttuni, vaikka niin arvelin.

Haluan myös vinkata teille, että Pukunissa on vielä ensi vuodelle vapaita tilausaikoja (ja tällekin vuodelle muutamia), joten jos mielessä on yhtään kutkutellut hääpuvun teetättäminen, niin ottakaa ihmeessä yhteyttä Saaraan! En voisi lämpimämmin suositella! Saara on aivan uskomattoman sydämellinen tyyppi ja kysymisestä ei ainakaan ole mitään haittaa. Mikäli yhtään kolkuttelee, niin Saaran yhteystiedot löydätte täältä (klik).

Ja vaikkei teidän pukunne tulisikaan olemaan Pukunin upeus, kannattaa mennä ainakin kurkkaamaan Pukunin blogia. Kannattaa liittyä lukijaksi, sillä mikäpä paremmin nostattaisi omaakin hääintoilufiilistä ellei aivan upeat asiakkaiden hääkuvat, joita Pukunin blogissa saa tasaisin väliajoin ihailla!

Seuraavat kaksi upeaa kuvaa:
Puvut: Saara Toivanen / Pukuni
Kuvat: Johanna ja Jouni Hietanen / Johanna Hietanen Photography
Kampaaja-meikkaaja: Nina Röntynen / Ninka.fi, myös korut ja hiuskoristeet.
Malli: Michaela

Pukuni_5 Pukuni_4

Mikäli joku epäilee, niin haluan vielä varmuudeksi selventää, että tämä ei ollut maksettu mainos tai muutakaan korruptiota. Minä itse halusin vinkata teille aivan ihanasta ja taitavasta kotimaisesta yrittäjästä, jonka kätten jälkeen olen ihan itse kovasti ihastunut.

Onko Pukuni teille ennalta tuttu? Mitä tykkäätte puvuista? Luulenpa vähän, ettette tekään voi olla tykkäämättä. Aivan upeita pitsipukuja, pistää oikein huokailemaan!