IMG_5043

Muistatteko, kun kerroin olevani välillä vähän holtiton leipuri? Mutta, että mun leipomukset ei ikinä epäonnistu? Perun puheeni, sillä nyt on kokeiltu myös totaalista epäonnistumista. Leivoin puoliskolleni synttärikakkua ja en todellakaan tiedä mitä tapahtui, mutta plörinäksi meni. Kakkupohjan leikattuani vuuan pohjaa vasten ollut kerros oli ihan ok, mutta kaksi muuta muuttui täydelliseksi muruksi. Siis  edes sentti kertaa sentti kokoisia paloja ei kahdesta muusta levystä jäänyt.

IMG_5045

Kello oli kuitenkin siinä vaiheessa niin paljon ettei ollut aikaa lähteä hakemaan tarvikkeita uuteen kakkupohjaan. Joten ei auttanut muu kuin tehdä parhaansa niillä tarvikkeilla joita jäljellä oli. Näin syntyi synttärikakun sijasta synttäritortunryökäle. Pirulainen, jossa yhden ehjän kakkulevyn päälle lätkäisin kerma-vaniljarahkavaahdon,  banaania, tuoreita mansikoita, Daim -lohkoja ja spritsasin päälle sulatettua valkosuklaata. Joukoon vielä valkosuklaanumerot synttärisankarin ikää toitottamaan.

IMG_5042

Ihan hauskahan siitä lopputuloksesta tuli näinkin ja sankari sai sentään jotain makeaa murua rinnan alle. Mutta aikamoinen epäonnistuminen tämä "kakku" oli. Seuraavana päivänä leivoin lisää kakkua ja silloin pohja onnistui ihan normaalisti.

Niistä tuli muutenkin aika hienot, mutta ne vilautan vielä omassa postauksessaan!

Oletteko te koskaan joutuneet tekemään hätäpelastuksia kun ensimmäinen yritys on mennyt täysin plörinäksi?