IMG_5420

Viime aikoina oon taas löytänyt ihan uutta intoa kynsien laittoon muutamastakin syystä. Ensinnäkin mun kynnet on taas pitkästä aikaa aikas pitkässä ja hyvässä kunnossa. Miten tähän pisteeseen on päästy onkin ihan oman postauksensa arvoinen asia. Mutta toisekseen uutta lakkausintoa on tuonut uusien inspiraationlähteiden löytäminen.

IMG_5425IMG_5424

Taisin etsiä Instagramista kuvia hääkynsistä ja ihan sattumankaupalla päädyin erään käyttäjän kuvaan, joka paljastuikin ihan uskomattomaksi ideapankiksi! Kyseessä on gabbysnailart - ihan huikean kynsitaiturin instagram-tili, johon kuvia puskee huimaa tahtia ja ihanan usein joukossa on myös minitutorialeja videoiden muodossa. En tiedä onko hänellä myös jokin muu kanava kuten blogi tai YouTube -kanava, sillä en ole edes etsinyt, kun Instagram on riittänyt mulle aivan maniosti inspiraationlähteeksi.

IMG_5418IMG_5416

Olenkin gabbysnailartin löydettyäni kopioinut jo useita hänen tyylejään - yksi ensimmäisistä taisi olla nämä pastelliset galaksikynnet. Siitä on varmaan vuosi kun ensimmäisen kerran ajattelin kokeilla galaksikynsiä, mutta jotenkin se vain jäi. Nyt törmäsin kuitenkin tähän täydellisen mun näköiseen versioon galakseista ja kokeilin. Se oli ihan älyttömän helppoa ja lopputulos on tosi hauska! Leikkisä, muttei todellakaan liian överi. Jos galaksikynsien toteutustapa on teille vieras niin kurkatkaa ihmeessä Gabbyn video!

En muuten tiedä miksei mulle oo koskaan tullut mieleen käyttää tollaista vaahtomuovista luomivärisivellintä kynsien liukuvärjäykseen, mutta sehän on ihan mahtava idea ja menee todellakin testiin!