Maljakot ja tuikkukipot

WP_20140828_18_06_44_Pro

Kerroin aiemmin pestanneeni apujoukot keräilemään lasipurkkeja häiden koristelupuolta varten. Mun ympärillä on kyllä ihan mahtavia ihmisiä, jotka eivät auta vain pikkaisen vaan ottavat pienetkin avunpyynnöt ihan asiakseen. Sen kunniaksi lasipurkkien keräilykin on sujunut jo ihan huimaa vauhtia. Meidän itse keräämät mukaan lukien niitä on jo pitkälti toista sataa.

Parasta on kuitenkin se, että apujoukkojen avulla ollaan saatu meidän käyttöön aivan ihania erilaisiakin purkkeja! Muun muassa 12 ihanaa oikeasti isoa vanhaa kurkkupurkkia! Kynttilät näyttävät niissä aivan ihanille, ja nämä sopivat ihan täydellisesti hääpaikkamme navetan isoille ikkunalaudoille!

Purkit_1 WP_20140828_19_23_47_Pro WP_20140828_18_13_34_Pro WP_20140828_19_27_55_Pro WP_20140828_19_24_46_Pro Purkit_2 WP_20140828_18_12_56_Pro

Testailtiin äidin kanssa vähän koristeita ja meidän kokeilujen perusteella minä, Joni, äiti ja iskä näytettiin kaikki vihreää valoa tälle mun ajatukselle juuttinarusta ja pitsinauhasta. Muutamiin purkkeihin liimailtiin lisäksi timanttitarroja, joista viereisessä purkissa palavan kynttilän valo kimmelti ihanasti.

Mitäpä tykkäätte? Tätä tyyliä on näkynyt paljon muillakin, mutta miksi mennä keksimään pyörää uudestaan, kun vanhakin on niin kaunis ja edullinen? Teen muuten vielä erikseen postauksen näiden tekemisestä ja tarvikkeiden metsästämisestä! Siitä voi olla hyötyä muillekin, jotka ovat edullista juuttinarua vailla!

12 Kommenttia

 1. Kivan näköisiä ovat. :)
  Meille tulee kanssa vanhoja lasipurkkeja kynttiläkipoiksi, mutta ei pöytiin, vaan kaikkialle muualle.
  Hyvä, että teet postauksen tarvikkeista, edullista juuttinarua olen kanssa yrittänyt bongailla....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä kannattaa... niin kivan näköistä saa ihan tosi edullisesti! :) Ja kiva kuulla, että linjoilla on teitä, joita vinkit voisivat hyödyttää! :)

   Poista
 2. Ihania <3 Varsinkin noi pyöreät maljakot on mun lemppareita :) Hyvä, että teillä on paljon erilaisia purnukoita. On persoonallisempaa ja kivemman näköistä, kuin se että kaikki on samanlaisia. Mun mielestä. :) Oon itsekin miettinyt vähän samantyylisiä meidän häihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää oon ihan samaa mieltä.. tällainen mix & match -meininki on jotenkin suloista! :) Ja sopii oikein hyvin juurikin vähän rustiikkiseen maalaisympäristöön :)

   Poista
 3. Tosi nättejä ja sopii varmasti juhlapaikkaanne todella hyvin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Uskon kanssa, että maalaismiljööseen ovat just omiaan! :)

   Poista
 4. Juuttinaru ja pitsi on aina sulosia toistensa kanssa! Peukutan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, tuttu, turvallinen ja hyväksi havaittu yhdistelmä! :)

   Poista
 5. Ihania <3 Mullakin on purkkeja kerätty :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Munkin mielestä! :) Se on kyllä kätevä tapa saada edullisia koristeita! :)

   Poista
 6. Hei mistä olet löytänyt nuita ihania pitsinauhoja? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki pitsit on ostettu Sinellistä! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥
Vastaan kaikkiin kommentteihin!