Mihin tää aika oikein häviää?

Tämä blogipostaus tulee vähän myöhässä, mutta aika on tälläkin viikolla lentänyt niin pirskatin nopeasti! Mun olisi pitänyt kirjoitella jo maanantaina, mutta hei, kuka nyt ehtisi pitää blogin ajankohtaisena? En näköjään minä ainakaan.

Maanantaina nimittäin me juhlistettiin sitä, että kihlauduttiin tasan kaksi vuotta sitten. Tai jos totta puhutaan, niin ei me sitä mitenkään juhlistettu, oltiin viikonlopun juhlistuksista niin väsyneitä ja arki vei viimeisetkin mehut. Mutta samalla kun juhlittiin kaksveekihlapäivää, niin tajusin, että ensi vuonna meidän kihlapäivänä ollaan oltu tasan kuukausi naimisissa.

InstagramCapture_59e4ae5e-c70a-49e2-bc97-ec8a385aa93f_jpg

Ja aluksi se tuntui kivalle ja jännälle (okei, tuntuu vieläkin) kunnes tajusin, että sehän oli lähestulkoon vasta eilen, kun vietettiin miinus 1v hääpäivää. Eli tämä kuukausi on hujahtanut ihan käsittämättömän nopeasti, enkä todellakaan oo saanut aikaan oikeastaan mitään häiden eteen. Ensimmäinen kahdestatoista viimeisestä kuukaudesta ennen häitä meni tosta vaan. Ja nyt niitä kuukausia on enää 11.

Eli ihan naurettavan vähän! 

Tässähän alkaa hiipiä pieni paniikki puseroon... nyt olisi pakko päästä tekemään jotain konkreettista! Ääks, mää en millään ehdi saada kaikkea aikaiseks ajoissa.

4 Kommenttia

 1. Tää on ihan kamalaa aikaa. Tuntuu, että aikaa on vaikka kuinka paljon ja tuntuu hölmöltä askarrella kukkia ENSI KESÄKSI.
  Mutta kas kehveli, ihan kohta on taas toukokuu ja sitten elokuu ja sitten on myöhäistä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sama... tuntuu vähän hassulle tehdä juttuja kun häihin on vielä vuosi, mutta niin vaan ne kuukaudet hupenee!!

   Poista
 2. Onneksi olkoon 2v kihlajaispäivästä! Nopeasti se aika menee kun on hauskaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ihanasti sanottu, oot kyllä niin oikeassa!

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥
Vastaan kaikkiin kommentteihin!