The One - Häähajuvesi

Tässä se nyt on! Minun tuleva häätuoksuni. Pitkien etsintöjen jälkeen löytynyt Prada Candy EdP. Vuonna 2011 lanseerattu tuoksu, jossa myskin pohjalle on rakennettu täydellisen herkullinen yhdistelmä vaniljaa ja karamelliä. Eli oikeastaan tismalleen mun lempituoksuja. Tuoksua kuvaillaan lämpimäksi ja sensuelliksi ja juuri sitä se munkin mielestä on.

Candy_2 Candy_1
Se tuoksuu onnelliselle morsiamelle ja onnelliselle vaimolle. Se tuoksuu ja tuntuu hyvälle.

Tuoksun nimi ei liity millään tavalla häihin tai rakkauteen eikä avaruusoliomainen pullokaan ole erityisen romanttinen. Mutta kaunis se on silti sekä muodoltaan, että väreiltään. Totuus on kuitenkin se, että lätkisin tätä päälleni vaikka muoviämpäristä, jos ei sitä muussa tarjottaisi.

Aika tyyriskin tuo oli, mutta onneksi päädyttiin ostamaan se laivalta Tax Freestä. Siellä nimittäin tämä 50ml koko maksoi jopa vähemmän kuin 30ml koko Sokoksella!

Candy_3

Miksi, oi miksi, päätin käyttää tätä ensimmäisen kerran vasta hääpäivänä? En jaksa odottaa! Tahdon jo tuoksua vaimolle!

6 Kommenttia

 1. Oih tuo tuoksu on ihana! Itse oon halunnut Diorin yhtä Miss Dior - tuoksua ties kuinka monta vuotta, mutten ole ikinä raskinut ostaa sitä. Kun häitä alettiin suunnitella, keksin että mähän voin ostaa sen häätuoksuksi! Mutta pitää kyllä malttaa jättää sen ostaminen lähemmäs häitä, muuten se pullo olis varmasti ennää puoleksi täys häiden aikaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mikäpä olisi sen parempi syy hankkia haaveilemasi tuoksu! :) Miss Dioreissa on kyllä sitä jotain!

   Ja silläpä mullakin on näissäkin kuvissa pullo vielä muoveissaan. Yritän säilyttää sitä ns. "varasto-olosuhteissa", jotta ensinnäkään en käytä sitä, ja toisekseen se olisi vuoden päästä vielä sellainen kuin pitääkin.. olisi karmeaa, jos vähän testailisi sitä ja sitten tuoksu laimenisikin ennen itse päivää :(

   Poista
 2. Lisäsinpä juuri yhden asian sitten omalle to do-listalleni, en ollut edes ajatellut "häähajuvettä". Kiitos tästä, keksin jo heti mikä se oma "vaimotuoksu" on. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oo, kiva kuulla, että sait tästä idean! :) Haluatko paljastaa mikä on sun valintasi?

   Poista
  2. Victoria's Secretin hajuvesi ja enpä nyt muista sitä pullon tarkempaa nimeä! Sellainen ihana makea tuoksu, veikkaisin sen itseasiassa olevan hyvin samanlainen, mitä tuo valitsemasi hajuvesi! :)

   Poista
  3. Oi niillä on kyllä aivan ihania tuoksuja! :) Itse ostin juuri body mistin, suihkugeelin ja vartalovoiteen tuoksussa Pure Seduction.. se on juuri tollainen tumman pinkki ja ihanan makea ainakin! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥
Vastaan kaikkiin kommentteihin!