Mun on tullut viime aikoina tehtyä paljo löytöjä omasta vaatekaapista. Sinne on kertynyt useampiakin vaatteita, joita oon joskus hankkinut innoissani, mutta ne ei syystä tai toisesta ole kuitenkaan käyttöön päätyneet. Monesti tällaisia ostoksia pidetään huteina, mutta mun tapauksessa ei ole ihan niinkään. Ne vaan odottelee omaa aikaansa, ja sitten jossain vaiheessa otan ne aivan onnessani käyttöön.

WP_20140716_19_03_19_Pro

Niin kävi myös näissä (palaneissa) kuvissa näkyvälle Lindexin Holly & Whyte -raitamekolle. Se on aivan ihanaa, pehmeää ja ohutta trikoota. Se on juuri sopivan mittainen ja aika imarteleva vartalolle. Silti se sai odotella kaapissa monta kuukautta ostosta ennen kuin sen otin ensi kertaa käyttöön. Ja muistinpa taas miksi sen ostin! Mieskin kehui, että peppu näyttää siinä erityisen hyvälle, jes!

WP_20140716_19_03_37_ProWP_20140716_19_03_30_Pro
Äiti puolestaan ihmetteli, että miten tuo raita voi olla helmasta suorassa, mutta ylhäältä vinossa.. no siihen vastaus on toisen kyljen rypytykset.. ne samat, jotka vieläpä kaventaa kivasti vyötäröä. Tykkään tästä ihan huimasti.. ja nyt kun käytön suhteen on saatu ketsuppipullon korkki auki, tulee tätä varmasti käytettyä enemmän kuin laki sallisi.