Kesä_1

Peace, love & bubblegum -blogin puolella on viime kuukausina ollut surullisen hiljaista. Vaikka aika kiireistä on välillä ollut, ei blogin hiljenemisestä voi silti ajanpuutetta syyttää. Tai sitä, ettei olisi mitään kirjoitettavaa. Asiaa ja aikaa olisi kyllä ollut, mutta joku silti tökki.

Tänne kirjoittamisesta tuli peikko, jota välttelin. Ennen niin kiva harrastus ei tuntunutkaan kivalle.. koko blogi tuntui jotenkin niin... tarkoituksettomalta. Ja typerältä. Mutta nyt tässä hiljaiselossa hiipiessäni oon tullut siihen tulokseen, että eiköhän blogille ole ihan riittävästi tarkoitusta siinä, että saan iloa sinne kuvaamisesta ja kirjoittelemisesta.

Kesä_6Kesä_5Kesä_7

Joten käsittelin yli kymmenen postauksen kuvat valmiiksi ja latasin ne Flickriin. Sitten ei muuta kuin postauksia naputtelemaan kun sille taas tuntuu. En tiedä onko siellä toisella puolella enää ketään, mutta täällä puolella on. Ja on aina ollutkin. Välillä vaan vähän hiljempaa.

Sekalaisen höpötyksen rinnalle sopii hyvin sekalaiset kesäkuvat. Ihan uskomatonta, että taas ollaan siinä vaiheessa, että päivät sen kuin lyhenevät. Vielä on niin ihanan valoisaa, mutta jos talven pimeydestä juhannukseen kesti niin vähän aikaa, taitaa tämä valokin loppua pelottavan pian.

Kesä_4Kesä_2Kesä_3

Kunpa vaan voisinkin nauttia näistä ihanista päivistä enemmän mökillä - maailman parhaassa paikassa. Järven rannalla. Köllötellä auringossa sisiliskon vieressä. Ja viettää tunteja järvessä temmeltäen. Tai puhallettavassa nojatuolissa kelluen. 

Kunpa vaan, sanon minä.