Ensimmäinen askel kohti hääkynsiä

Jihuu, jihuu vähänkö täällä taas intoillaan! Tein nimittäin tänään itselleni ensimmäiset geelilakkaukset ikinä ja sehän sujui oikein helposti ja lopputuloskin oli kaunis. Minä tyttö kun olen aika kova laittamaan kynsiä ja siksipä aion aivan ehdottomasti laittaa myös omat hääkynteni.

Pieni huoli on kuitenkin painanut, koska laitan siis ihan vaan omia luonnonkynsiäni ja ihan vaan tavallisilla kynsilakoilla. Kynsien kunto on kuitenkin ollut viime vuosina valitettavan vaihteleva ja perskule vieköön, jos ensi kesänä kynnet olisivat samalla tuulella kuin tänä kesänä - eli katkeavat ihan vaan katseestakin.

Äidin huolellisesta painostuksesta tain kuitenkin vihdoin tartuttua toimeen ja tilattua setin tarvikkeita luonnollisten kynsien geelaukseen. Näiden lakkojen tulisi kestää useamman viikon hyvänä, joten ideaalitilanteessa geelilakkausten pitäminen tukisi kynnen kärkiä aina useamman viikon... eli vähentäisi katkeiluja.. eli helpottaisi kynsien kasvattamista pitkäksi!

Sensationail_1 Sensationail_3

Lisäksi jos tämä lakkaus oikeasti pysyy hyvin niin voisin tehdä geelilakkauspohjat valmiiksi vaikka viikkoa ennen häitä ja koristella vasta edellisenä iltana. Kaikki asiat, jotka saan järjestettyä valmiiksi mahdollisimman kauan ennen häitä on pelkkää plussaa. Alkaa nimittäin hieman jo kuumottamaan nämä kaikki mun suunnitelmat... nimimerkillä Leipoo-ja-koristelee-itse-hääkakun-sadalle-vieraalle...

Tilasin tietysti heti myös hääkynsiin haaveilemani sävynkin testiin. Se on tässä kuvissakin kynsillä oleva hempeä vaaleanpunainen. Ja näyttää muuten ihan täydelliselle sävylle kimaltelevien koristusten pohjaksi! Iiks! Miten näin pieni asia voi saada yhden naisen näin täpinöihin?

Tää tahtoisi jo mennä naimisiin heti! Muttei kuitenkaan ikinä, jotta tämä ihana häiden suunnittelu ei päättyisi ikinä! Heh... luulenpa tosin, että vuoden päästä tähän aikaan stressikäyrät alkaa olla sellaisissa korkeuksissa, että antaisin vaikka oikean käteni, jottei tarvitsisi enää suunnitella ja valmistella!

12 Kommenttia

 1. Ihana sävy ja nyt itsekin aloin harkitsemaan luonnollisempia kynsiä, kun nuo sinun on niin kauniit <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö vaan olekin, jotenkin ihan täydellinen hääkynsiin! Mutta toisaalta itse olen vähän "ennemmin överit kuin vajarit" henkinen ihminen, joten luonnollisemmasta sävymaailmasta huolimatta en taida kovin luonnollisiin kynsiin päätyä.. kimallustahan nämä vielä kaipaa ja paljon! ;) Ja voin kyllä kuvitella, että sun häätyyliin ja teidän juhlapaikkaan ja teemaan sopii oikein hyvin vähän draamaakin <3

   Poista
 2. Hyvältä näyttää ensikertalaiseksi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä! :) Kyllä se tästä lähtee!

   Poista
 3. Suloinen väri! Ja niiiiin samat hyvin ristiriitaiset fiilikset kuin lopussa kuvailemasi. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voin vaan kuvitella! Teillä on jo yksi etappi takana, niin jotain on jo takanakin päin...!

   Poista
 4. Hieno sävy. Itse haluan pitsikynnet tai timanttikoristeiset kynnet.
  Kurkkaa uusi hääblogini

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi mulle tulee varmasti timangeja myös.. mutta pitsikin kuulostaisi ihanalle!

   Poista
 5. Nuo SensatuoNail -geelilakat on kyllä ihan mahtavia! Itse tein ekan kerran toukokuun alussa (kynnet oli suunnilleen samanpituisen kuin sinulla tässä) ja siitä lähtien pitänyt geelejä. Nyt kynnet on vahvemmassa kunnossa kuin koskaan ja kasvaneet niin pitkiksi että täytyy jo viilata lyhyemmäksi. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Määkin ainakin kuvittelen jo huomaavani selkeää eroa kynsien pituudessa! Ei ainakaan ole yhtään kynttä vielä katkennut ja se on ehdottomasti positiivista! :D Kiva kuulla, että oot kokenut noin hyväksi! :)

   Poista
 6. KIRSI! Mä tykkään susta <3 ja sun hääkynsistä. ja häätuoksusta. ja kaikesta häähömpästä. toivottavasti päästään pian koklaileen sulle häämeikkijuttuja, oon jo pari must-tuotetta valinnut. ei mulla muuta! pus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aliisa ite oot ihana! Mää tykkään susta myös <3 Ja en malta oottaa, että päästäs yhdessä suunnittelemaan ja kokeilemaan! :) Ihanaa kuulla, kuulostaa hyvälle! Pus!

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥
Vastaan kaikkiin kommentteihin!