Jihuu, jihuu vähänkö täällä taas intoillaan! Tein nimittäin tänään itselleni ensimmäiset geelilakkaukset ikinä ja sehän sujui oikein helposti ja lopputuloskin oli kaunis. Minä tyttö kun olen aika kova laittamaan kynsiä ja siksipä aion aivan ehdottomasti laittaa myös omat hääkynteni.

Pieni huoli on kuitenkin painanut, koska laitan siis ihan vaan omia luonnonkynsiäni ja ihan vaan tavallisilla kynsilakoilla. Kynsien kunto on kuitenkin ollut viime vuosina valitettavan vaihteleva ja perskule vieköön, jos ensi kesänä kynnet olisivat samalla tuulella kuin tänä kesänä - eli katkeavat ihan vaan katseestakin.

Äidin huolellisesta painostuksesta tain kuitenkin vihdoin tartuttua toimeen ja tilattua setin tarvikkeita luonnollisten kynsien geelaukseen. Näiden lakkojen tulisi kestää useamman viikon hyvänä, joten ideaalitilanteessa geelilakkausten pitäminen tukisi kynnen kärkiä aina useamman viikon... eli vähentäisi katkeiluja.. eli helpottaisi kynsien kasvattamista pitkäksi!

Sensationail_1 Sensationail_3

Lisäksi jos tämä lakkaus oikeasti pysyy hyvin niin voisin tehdä geelilakkauspohjat valmiiksi vaikka viikkoa ennen häitä ja koristella vasta edellisenä iltana. Kaikki asiat, jotka saan järjestettyä valmiiksi mahdollisimman kauan ennen häitä on pelkkää plussaa. Alkaa nimittäin hieman jo kuumottamaan nämä kaikki mun suunnitelmat... nimimerkillä Leipoo-ja-koristelee-itse-hääkakun-sadalle-vieraalle...

Tilasin tietysti heti myös hääkynsiin haaveilemani sävynkin testiin. Se on tässä kuvissakin kynsillä oleva hempeä vaaleanpunainen. Ja näyttää muuten ihan täydelliselle sävylle kimaltelevien koristusten pohjaksi! Iiks! Miten näin pieni asia voi saada yhden naisen näin täpinöihin?

Tää tahtoisi jo mennä naimisiin heti! Muttei kuitenkaan ikinä, jotta tämä ihana häiden suunnittelu ei päättyisi ikinä! Heh... luulenpa tosin, että vuoden päästä tähän aikaan stressikäyrät alkaa olla sellaisissa korkeuksissa, että antaisin vaikka oikean käteni, jottei tarvitsisi enää suunnitella ja valmistella!