IMG_3604

Postaus pitää sisällään paljon hehkutusta, mutta lupaan ja vannon, että se on kaikki täysin aiheellista! Mun on pakko hehkuttaa teillekin mun meikkipussista löytyvää silmämeikin pohjustustuotetta. Tai tuotteita, koska mulla on kaksi ja ne on molemmat mahtavia. Kyse on Too Faced Shadow Insurance tuotteesta ja samaan sarjaan kuuluvasta tuotteesta nimeltään Glitter Glue.

IMG_3609IMG_3606

Missäpäs muualla olisin näihin tuotteisiin tutustunut ellen blogimaailman kosmetiikkajumalattaren Saara Sarvaksen blogissa. En ehkä kehtaa edes kertoa mitä olen aiemmin käyttänyt luomivärin pohjustukseen, mutta ihan oikeasti, luulin jo löytäneeni keinon pidentää silmämeikin kestoa. Mutta olin niin väärässä. Koskaan - siis koskaan - mun elämässä ei ole silmämeikki pysynyt niin hyvin, kuin näiden avulla. Ei edes sillä ainoalla kerralla, kun oon käynyt meikkaajalla.

IMG_3607IMG_3600

Tuo "perinteinen" Shadow Insurance lupaa pitää luomivärin kunnossa vähintään 24 tunnin ajan. Tuotteen pitäisi voimistaa luomivärin sävyä ja estää luomivakoon paakkuuntuminen. Ja niin se muuten tekee. En kyllä ole vielä vuorokautta kokeillut, mutta kymmenen tunnin hikisen työpäivän jälkeen luomiväri oli edelleen täysin muuttumaton. Lisäksi työpäivän jälkeen menin suihkuun ennen meikkien poistoa ja suihkun jälkeenkin luomiväri oli edelleen luomilla!

Glitter Glue puolestaan tekee samat temput glittereille, kimalteille ja muille irtonaisille luomiväreille. Tätä en ole vielä testannut käytännössä, mutta kädellä ainakin toimii. Voi jestas kun vaan olisin tiennyt tän tuotteen olemassaolon aina. On nimittäin tullut kerran tai kaksi liimailtua kimalteita luomille cheerkisoissa ties millä lismoilla. Ja tuloksena oli silti aina paakkuuntuneet luomet.

IMG_3611IMG_3612

Näissä kuvissa levitin samalla siveltimellä samaa luomiväriä kädelle kahteen kohtaan. Pohjustuksen päälle ja pohjustuksen viereen. Ja samat temput tein yhdellä hopeisella glitterillä. Lupaan ja vannon, että yritin lisätä molempiin kohtiin väriä tismalleen samalla tavalla. Ottaa siveltimeen yhtä paljon väriä ja levittää sitä yhtä paljon.

IMG_3615IMG_3617

Katsokaa mikä ero! Ja katsokaa mikä ero sen jälkeen, kun pyyhin kämmenselän märällä serlalla. Ihan huikean hyvässä kunnossa on pohjustettu sävy edelleen. Mutta siitä huolimatta silmämeikinpoistoaineella meikki lähtee ihan vaivattomasti. Ei tarvitse hinkata tai mitään. Eikä tuotetta kyllä mitenkään tunne luomilla. Siis ei ole tahmeutta tai muuta vastaavaa. Levitettäessä se tuntuu ihan tosi silkkiselle. Mutta siinäpä ne tuntemukset. Eikä muuten ole kertaakaan pakkautunut luomiväri luomivakoon tällä pohjustettuani. Ja oon oikein yrittänyt tihrustaa nähdäkseni "ongelmia". 

Että suosittelen lämpimästi. Jos et vielä käytä kunnollista silmämeikin pohjustustuotetta, niin aloita ihmeessä! Se oikeasti vaikuttaa. Jos on kiinnostunut kokeilemaan uutta tuotetta, voin suositella näitä mitä lämpimimmin. Tästä ainakaan minä en kyllä aio luopua.