Sieltä mistä aita on korkein

Huh hellettä ja kiirettä! Viime aikoina on kyllä pitänyt kiirettä työrintamalla eikä loppua näy. Mutta ei parane valittaa, sillä häätili vastaanottaa ilomielin jokaisen liikenevän pennosen. Vaikka vapaa-aikaa (eli häähompan pyörittely ja pohdinta-aikaa) ei turhan paljon ole, jotenkin sitä vaan saa siitä huolimatta kehiteltyä jatkuvasti uusia kohteita rahanmenolle.. Viimeksi tänään keksin uuden  ihan ehdottoman  kenties noin 500 euroa kustantavan jutun, joka nyt vaan on pakko saada..

Yleensä nämä hääajatukset ja pohdinnat ja pyörittelyt valtaa mun pienen pääkoppani siinä vaiheessa, kun valot illalla sammuu ja pitäisi vedellä hirsiä... ihan oikeasti, viime viikolla valvoin yhtenä yönä pitkälti yli neljään kun ensin mielen täytti häiden baarimikkoasiat ja sen jälkeen aloin pohtimaan mitä tehdään, jos vuoden päästä  hääpäivänä sataa vettä.

Lopputulema oli, että eiköhän me mennä silloin naimisiin siitä huolimatta.

Mua turhauttaa ja ahdistaa se, että näin hyvissä ajoin on mahdotonta lyödä lukkoon juuri mitään. Tahtoisin kaiken mulle heti nyt. Kiitos.

Mutta edes pieni auringonpilkahdus sattui siihenkin risukasaan, kun yksi kaasoista puoliskoineen oli viime viikolla vailla yöpaikkaa Turusta, ja me saatiin jopa yhdessä jotain päätettyä! Tätä ajatusta ei ole vielä kyllä hyväksytetty niillä kahdella muulla kaasolla, mutta katsotaan kuinka käy. Näpyttelen tuosta päätöksestä ja keskustelusta ihan oman postauksensa, mutta sen voin jo sanoa, että jos nämä suunnitelmat toteutuu, niin niiden pukujen kanssa ei mennä todellakaan sieltä, missä aita on matalin.

Mutta onneksi mää tykkään haasteista... ainakin välillä!

6 Kommenttia

 1. Mä olen päättänyt että vaikka häääivänä tapahtuisi mitä tahansa niin toimitaan sen mukaan ja tehdään siitä jotain positiivistä. Jos sataa niin sateenvarjo olkoot sitten yksi meidän häiden teemajuttu ;)
  Mutta yhtä mä vielä mietin, nimittäin jos sattuisi sairastumaan oksennustautiin juuri hääpäivänä? Mitä silloin tehdään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No just näinhän sen pitäis ollakin! Ja jos tapahtuu kommelluksia, niin jääpähän sitten tarinoita kerrottavaksi! :D

   Mutta toi sama sairausjuttu on ollut itselläkin mielessä.. miten sillä viikolla uskaltaa syödä mitään ettei vaan saa jotain ruokamyrkytystä?!

   Poista
 2. Se onkin jännä, että miten ne tuiki tärkeät vieraskirja, booli-, hiuskoriste-, bestmanin sukkien väri- jne. mietinnät valtaa mielen just sillon, kun pitäis laittaa nukkumaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niinpä... aivoissa pitäis olla joku On/Off -nappi, jotta vois rauhoittua edes yöunille! :D

   Poista
 3. Ihana blogi sulla, oon jonkin aikaa seuraillut. :) Se on kyllä tosiaan ärsyttävää, kun haluais nyt just saada kaikki asiat järjestettyä, vaan kun häihin on vielä yli vuosi aikaa, niin eipä tässä vielä hirveesti voi tehdä. Saati sitten tietää, millainen keli sattuu olemaan.. :D Terveisin toinen kesän 2015 morsian

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että tykkäät... vaikka viime aikojen työtahti onkin saanut blogin jäämään ikävän hitaalle postaustahdille.. mutta sanos muuta! Ei auttaisi murehtia, mutta helpommin sanottu, kuin tehty! :D

   Ja onnea sullekin ja ihanaa aikaa hääsuunnittelun parissa <3

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥
Vastaan kaikkiin kommentteihin!