Huh hellettä ja kiirettä! Viime aikoina on kyllä pitänyt kiirettä työrintamalla eikä loppua näy. Mutta ei parane valittaa, sillä häätili vastaanottaa ilomielin jokaisen liikenevän pennosen. Vaikka vapaa-aikaa (eli häähompan pyörittely ja pohdinta-aikaa) ei turhan paljon ole, jotenkin sitä vaan saa siitä huolimatta kehiteltyä jatkuvasti uusia kohteita rahanmenolle.. Viimeksi tänään keksin uuden  ihan ehdottoman  kenties noin 500 euroa kustantavan jutun, joka nyt vaan on pakko saada..

Yleensä nämä hääajatukset ja pohdinnat ja pyörittelyt valtaa mun pienen pääkoppani siinä vaiheessa, kun valot illalla sammuu ja pitäisi vedellä hirsiä... ihan oikeasti, viime viikolla valvoin yhtenä yönä pitkälti yli neljään kun ensin mielen täytti häiden baarimikkoasiat ja sen jälkeen aloin pohtimaan mitä tehdään, jos vuoden päästä  hääpäivänä sataa vettä.

Lopputulema oli, että eiköhän me mennä silloin naimisiin siitä huolimatta.

Mua turhauttaa ja ahdistaa se, että näin hyvissä ajoin on mahdotonta lyödä lukkoon juuri mitään. Tahtoisin kaiken mulle heti nyt. Kiitos.

Mutta edes pieni auringonpilkahdus sattui siihenkin risukasaan, kun yksi kaasoista puoliskoineen oli viime viikolla vailla yöpaikkaa Turusta, ja me saatiin jopa yhdessä jotain päätettyä! Tätä ajatusta ei ole vielä kyllä hyväksytetty niillä kahdella muulla kaasolla, mutta katsotaan kuinka käy. Näpyttelen tuosta päätöksestä ja keskustelusta ihan oman postauksensa, mutta sen voin jo sanoa, että jos nämä suunnitelmat toteutuu, niin niiden pukujen kanssa ei mennä todellakaan sieltä, missä aita on matalin.

Mutta onneksi mää tykkään haasteista... ainakin välillä!