IMG_3539

Silkkipaperista tehdyt pom pomit tuskin ovat jääneet tuntemattomaksi käsitteeksi kenellekään hääblogien maailman sukeltaneelle. Uskon jokaisen nähneet pomeja sisältäviä inspiraatiokuvia vähintään sen verran, että on voinut todeta, ettei nuo lastenjuhliinkin sopivat möllyskät ole oma juttu. Tai sitten on käynyt niin kuin mulle, että se oli menoa ensi silmäyksestä.

Jos cheerleader ei pääse glittereistään mihinkään, niin eipä ainakaan tämä tyttö pääse myöskään pomskeistaan. Tämä idea tosiaan hurmasi mut heti ensi silmäyksellä ja ensimmäisen pom kokeilun oon tehnyt jo lähes vuosi sitten. En muista tarkalleen milloin, mutta ainakin me asuttiin silloin vielä Jyväskylässä. Joni tykkäsi mun koepomskista myös ja päätettiin tehdä niitä meidän hääjuhlan koristeiksi.

IMG_3536 IMG_3537

Tänään Ikeassa käydessäni pysähdyin hetkeksi myös Ikean paperikaupan puolelle. Siellähän oli hyllyssä myös silkkipaperilajitelmia! Minähän nappasin testiin yhden paketin pinkkejä ja yhden sinisiä silkkipapereita. Pakkauksessa on 16 arkkia - neljä vaaleampaa yksiväristä, neljä tummempaa yksiväristä, neljä raidallista ja neljä pilkullista arkkia. En ollut varma toimiiko kuviopaperit pomien joukossa, joten ajattelin testata ennen suurempaa paperihamstrausta.

Ja lopputulema oli, että kyllä toimii! Näitä me käydään kyllä hankkimassa enemmänkin. Yhden pakkauksen hinta kun oli vain 1,50€. Ensin tein pinkin pomin palloilla höystettynä ja tajusin vasta sen avattuani, että unohdin leikata viuhkan päät pyöreäksi. Ärh!

IMG_3541 IMG_3538

Joni sanoi, ettei se haittaa, kyllä senkin voi säästää. Minä vähän mutisin ja aloin tehdä raidallista testipomia.. mietin jo mielessäni, että en tosiaan anna sen pinkin olla tasareunainen vaan leikkaan vaikka jokaiseen arkkiin piparireunan erikseen. Joni kuitenkin osoitti tuntevansa mut paremmin, kuin hyvin. Se sanoi, että voihan sen koittaa kasata takaisin viuhkamuotoon ja leikata sitten ne päät. Se sanoi, että "Oot kuitenkin sellainen, että aattelet että mutta kun tuo pinkkikin haluaa olla samanlainen kuin kaikki sen kaverit!" Heh, oikeassa oli, niin aattelinkin!

Joten kasaanhan mää sen vielä laitoin.. jestas mikä homma! Jos pomien avaaminen on suhteellisen hajottavaa niin ei se kyllä ole mitään näiden kasaamiseen verrattuna. Mutta kyllä kannatti. Niin paljon möyheämmälle tuo sininen pomi näyttää ihan vaan sillä erolla, että siihen on leikattu toi kaari. Nää on niin ihanan näköisiä. En malta oottaa, että näitä on oikein kunnon lauma. Tuo tumman sininenhän ei kuulu "meidän väreihin" mutta samapa se, ei se oo meillä niin nuukaa, että viitsisi laittaa neljäsosan papereista haaskiin.