Jos en haluaisi pukeutua vain valkoiseen...

... joutuisin maailman vaikeimman päätöksen eteen. Pukeutuako hääpäivänäni aivan mielettömän ihanaan yksisarvis-tyyliin värjättyyn Lazaroon vai kokonaan vaaleanpunaiseen Maggie Sotteron Divinaan?

fall-2012-wedding-dress-lazaro-bridal-gowns-3269.full
fall-2012-wedding-dress-lazaro-bridal-gowns-3269-side.full
DivinaBB
Divina-Back-Maggie-Sottero-Divina-Fall-2012-Collection

No, luultavasti valitsisin tuon Lazaron, koska sen siluetti on enemmän mun mieleen. Mutta voisinko ostaa sitten sen lisäksi ton Maggie Sotteron ihan vaan kotikäyttöön? Ja koska haluan vain valkoisen hääpuvun niin saan varmasti ostaa arkikäyttöön myös ton Lazaron.

Kiitti! Sitähän minäkin!

Voi ihastuksen huokaus, sanon minä!

8 Kommenttia

 1. Tuo Lazaro on m-a-a-i-l-m-a-n kaunein puku! <3 Jos mulle olisi a-linjaiset puvut sopineet, niin olisin ihan vakavissani saattanut ruveta metsästämään tuota omakseni. :D Tyydyn ihastelemaan sitä kuvissa, oih!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on aivan tajuttoman ihana, joten en yhtään ihmettele! Mää oon tässä jo suurennuslasilla kyttäillyt noita kuvia ja tällä hetkellä on vakavassa harkinnassa tehdä polvimittainen mekko tohon tyyliin ihan vaan juhlamekoksi! :)

   Poista
 2. Tänne kelpaisi myös molemmat, NAM! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitten vaan lottovoittoa odottelemaan! :D

   Poista
 3. Aivan mahtava tuo vesivärimekko! Sitten siihen farkkutakki päälle niin look on valmis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooo, farkkutakki olisi kyllä ihan mahtava lisä tuohon! :)

   Poista
 4. Ei tämmösiä saa postailla! :D Ehdin jo pohtia kaksi sekuntia miten saisin nuo molemmat pikarahdilla häihin.. U P E I T A <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, oon syvästi pahoillani! :D Eiköhän tilata kaikki ja sit pidetään porukalla häiden jälkeen ihan vaan pukujuhlat, jossa pukeudutaan näihin! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥
Vastaan kaikkiin kommentteihin!