IMG_4223

Moikka vaan! Tänä vuonna vappu ei tunnu yhtään vapulle, kun ei pääse kotikotiin ja tuttuun talviturkinheittopaikkaan uimaan. Ei ole äitin tekemää simaa eikä munkkitalkoita. Sen sijaan oon päivän yksin kotona siivoten ja huomenna teen töitä. Voihan plääh. Sentään vähän vappufiilisä yritän kohottaa tekemällä munkkeja ja simakin on pullotettu. Toivottavasti onnistuisi ja maistuisi yhtä hyvälle, kuin äitin tekemä!

Epävappufiiliksissä vastailen tässä Ninnumaarian haasteeseen ja fiilistellään kuvien lomassa tunnelmia männävuosien vapuilta. Semmoisilta, jotka tuntuivatkin vapulta... kai se talviturkin heitto on ollut eniten vappufiilistä nostattava juttu. Onneksi se on sentään jo tehty varastoon!

IMG_8490


1. Kenen juliste sinulla oli lapsena seinällä?


Kaipa nämä lasketaan, vaikkei menneisyydestä puhutakaan, sillä mullahan on edelleen äitin ja isin luona mun huoneen seinällä Backstreet Boysin, Orlando Bloomin, Suomen jääkiekkomaajoukkueen ja Mika Häkkisen julisteet! Olin kova tyttö ripustelemaan julisteita ja näiden lisäksi ennen vanhaan seinällä oli ainakin myös. TikTakin ja SpiceGirlsin julisteita!

DSCN2122


2. Tärkein / rakkain / ihanin esine tai asia, jonka omistat?


Aika monikin Top10 tärkeiden, rakkaiden ja ihanien esineiden listalla on koruja, mutta kyllä ykkösenä on varmaan tuo oma kihlasormus. Sen perässä tulevat mummulta perintönä saadut kultakorut pinkeillä kivillä. Ja korujen ulkopuolelta yksi rakkaimmista esineistä on eräs pehmolelu nimeltään Sille Nappola!

IMG_8608

3. Tulevan kesän odotetuin suunnitelmasi?


Voi plääh, mulla ei ole yhtään suunnitelmaa tälle kesälle. Mitään kivaa ei ole suunnitteilla, eikä lomaa sen puoleen, joten eniten odotan kesältä jotain pientä. Kuten ihan yllättäen tempaistua, erityistä päivää, jolloin saa lomafiiliksen vaikkei lomaa olekaan.

IMG_8596


4. Mitä haluaisit harrastaa mutta et ole vielä ehtinyt / tohtinut / saanut aikaiseksi?


Tankotanssia.. ja ilmajoogaa! Ja sitten pitsin nypläämisen haluaisin opetella. Mummun perintönä mulla on aiheesta jo kirjoja valmiina, mutta tyynyä ei vielä ole. Täytyisi varmaan pyytää anopilta lainaan, kun sillä ilmeisesti olisi!

IMG_4161

5. Missä kaikkialla olet asunut ja missä vielä haluaisit asua?


Olen asunut Jyväskylässä, Laukaassa, Jyväskylässä, Roomassa, Jyväskylässä ja Turussa. Ja toivon vielä asuvani pysyvästi Jyväskylässä tai jossain sen lähellä. Ja jonkin aikaa haluaisin asua vielä jossain ulkomailla. Jossain ihanassa eurooppalaisessa kaupungissa, mutten yhtään tiedä missä. Maakaan ei ole selvillä.. vaikka tietysti kaikista eniten sydän vetäisi Italiaan, mutta se ei taida olla kovin realistista ainakaan ennen eläkepäiviä!