Tänäkin keväänä midimittaisia hameita näkyy paljon kauppojen valikoimissa ja kaduilla ihmisten käytössä. Midimitta on ollut mulle mieleen jo muutaman vuoden ajan. Ensimmäisen midihameeni taisin ostaa pari-kolme vuotta sitten. Mitenkään käsistä ei hamehamstraus ole onneksi lähtenyt, mutta kyllä munkin kaapista löytyy kolme midihametta. Yksi musta, yksi kirkas pinkki ja yksi kermanvaalea mustilla sydämillä. Muutama päivä sitten kävin lookbook.nu sivustolla kurkkimassa inspiraatiota midihameen yhdistelemiseksi. 

Näiden perusteella täytynee todeta, että midihameen pukemisessa less is more. Simppeleitä puseroita, vaatimattomia vöitä ja raikkaita värejä isoilla pinnoilla. Tässä alla muutama suosikkikuvani. Tähän tyyliin tahtoisin itse tänä keväänä hameitani yhdistellä - tosin näköjään tarvitsisin hamevalikoimaani huomattavasti enemmän väriä. Keltainen ja vihreä näyttävät ihanan raikkaille. Ja tuollainen takaa pidempi violetti kellohame on varmaan pakko ommella! Aivan ihana!

Midi1Midi2Midi3Midi4

Rennot hameasut ja hulmuavat helmat houkuttelevat mua poikkeuksellisen paljon. Kaapista löytyisi muutama ihana maksihamekin, mutta nilkkojen paljastaminen tuntuu nyt paljon houkuttelevammalle. Mitä te tykkäätte midihameista? Omistatteko tai haaveiletteko hankkivanne? Niin ja innostaako nämä kuvat teitä yhtä paljon kuin mua? Mua nimitäin innostaa niin etten voi ajatellakaan paljoa muuta, kuin helmoja, helmoja ja vielä kerran helmoja!