Hääamuun sneak peek ja muutama monogrammi vielä

JONI! Muista, ettet sää saa lukea tätä postausta!

Vaikka meidän hääpäivään on vielä piiiitkä aika, mun on pakko jakaa teidän tämän kevään, kesän ja syksyn morsiamien kanssa tää ihana kuva, johon törmäsin joku aika sitten internetin ihmeellisessä (täällä!) maailmassa pyöriessäni. Heti tän nähtyäni mää olin ihan satavarma, että mun on kopioida idea meidän hääpäivän aamuun.

just-wait-until-you-see-her (1)

Mun mielestä ihan hullun suloinen idea. Sitten, kun kaasot on juhlapuvuissaan ja täydessä tällingissä ottaa niistä sulhaselle lähetettäväksi kuva pienen viestin kanssa - ootas vaan, että näät morsiamesi. Täällä nimittäin ollaan nättinä! Meillä on muutenkin tapana tekstailla paljon joten musta olisi hauskaa lähettää vähän lisää perhosia sulhasen massuun. Kyllä, sana massu on myös vakiovieras mun sanavarastossa.

justwait

Mutta sitten asiasta seitsämänteen: muut blogimorsiamet treffailee parhaillaan Helsingissä polttarituntien ja skumpan merkeissä (oon niin kade, mutta ei vaan taipunut Helsinkiin tänään), kun taas mun ilta kuluu yksin kotona. Koska massu on jo täynnä ja kotikin siisti niin sehän tietysti tarkoittaa datailua. Ja datailu tarkoittaa hääjuttujen miettimistä. Ja hääjuttujen miettiminen tarkoitti taasen lisää monogrammeja. Tein muutaman ihan vakavissani ja muutaman ihan vaan hassuttellakseni.

Monogrammeja

Vakavissani sain aikaan myös tuon numeron kolme, josta tuli ehkä mun tän hetkinen lemppari. Simppeli, elegantti, kaikki kolme kirjainta ja vähän krumeluuria. Tämä olisi kenties aika varma valinta - mutta äääh, onko tämä vähän liian tylsä ja liian varma? Kysyn nyt teiltä ensin mielipidettä, koska tosiaan oon yksin kotosalla, enkä siksi ole voinut kysyä vielä edes Jonilta. 

Joten mitä mieltä olette? Kolmosen puolesta? Kolmosta vastaan? Jonkun muun puolesta? Tai vastaan? Vai sitä mieltä, että päätä jo, ettei kokoajan tarvii kirjoittaa monogrammeista?

14 Kommenttia

 1. 1 tai 2! Ja nää on niin ihania ideoita! Mäkin näin tuon eka jutun kaltaisen kuvan jossakin, ja musta se oli superhauska toteutettavaksi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, tuollaiset pikkujutut virittää kivasti tunnelmaa :)

   Ja äääh, tää on liian vaikeaa. Tuo ykkönen on musta kanssa ihana, mutta onkohan se liian monimutkainen? Ehkä ei! Se on ainakin jotenkin ihanan romanttinen (ja näköjään vähän huonosti tehty... siistimistä vielä siis!!) Ehkä mun pitäisi tehdä vielä pari? Vaikka mun missään nimessä ei pitäisi tehdä enää paria :D

   Poista
 2. Kakkosvaihtoehdossa on mun mielestä sellaiset korostukset, että se muistuttaa vaarallisen paljon HK:ta. Nro. 3:senkin kanssa kannattaa varoa, ettei tule liikaa sitä vaikutelmaa, mutta toisaalta noin päin ne kirjaimet liittyy yhteen sulavammin kun nro. 1:sessä. Toisaalta 1-vaihtoehdossa ei tule tuota kirjainsekaannusriskiä. Mun mielestä nro 1 ja nro 3 ovat parhaat. Eli riippuu sitten siitä, kummin päin kirjaimet haluat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, ihan sama juttu siinä edellisen monogrammikokoelman toisessa meidän suosikkivaihtoehdossa - liian HK!

   Ykkönen on kyllä mustakin kiva ja jotenkin romanttinen, mutta en taas välttämättä haluaisi monogrammin & -merkkiä. Mutta ilman niitä kirjaimet näyttää noin päin jotenkin olevan liian kaukana toisistaan..

   Sepä se, kumpa vaan osaisinkin päättää kummin päin :D Mieluummin haluaisin järjestyksessä JK, koska asettuvat paremmin. Tykkään ajatuksena myös järjestyksestä KJ koska silloin ne "katsoo" toisiinsa, mutta oon huomannut etten yleensä tykkää siitä mille ne näyttää noin päin aseteltuna. Vaikeaa!

   Mutta kiitos ja kumarrus mielipiteistä - tähän tarvitaan nimen omaan näitä mielipiteitä, joissa katsotaan näitä "tuoreilla silmillä" eikä tuntien tuijottamisen jälkeen.. teidän reaktiothan on vähän niin kuin häävieraiden, jotka vaikka saavat kutsun tms. ensi kertaa käteen! :)

   Poista
 3. Apua, mä nään 2 ja 3 vaan H ja K :D vaikka onhan se j mutta... Mun suosikkina siis tuo nro 1!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ykkönen on mustakin ihanan romanttinen, mutta mua tympii tuo & -merkki! :D Mutta kiitos Ella! Kuten yllä toiseen kommenttiin vastasin nämä teidän mielipiteet on ihan kullanarvoisia, itse kun tässä sokaistuu näille kirjaimille ja kiekuroille! :D

   Poista
 4. Aivan superihana idea tuo kaasojen kuva! Pitääkin laittaa muistiin, hihi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin munkin mielestä! Kannattaa ihmeessä laittaa, tämä ei edes vaadi paljoa vaivaa (kunhan vaan muistaa napata) mutta on varmasti hauska pieni ylläri sulhollekin :)

   Poista
 5. Ihana idea tuo kaasojen viesti! Muistaiskohan tuon toteuttaa itsekkin.
  Oma suosikki on numero 1.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heti vaan se ylös johonkin hääpäivän to do -listalle! :)

   Kiitos, se on saanut paljon kannatusta, mutta tein jo taas muutaman lisää ja sieltä taitaa löytyä meidän lempparein kaikista! :D

   Poista
 6. 1 ja 3 :). Harmi ettet päässyt mukaan tanssimaan meidän kanssa :/... Ihana idea tuo kuva :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin totisesti oli! Mutta toivottavasti (ihan varmasti) teillä oli hauskaa! :)

   Poista
 7. Minä näen 2 ja 3 vaihtoehdossa kirjaimet H ja K :D Siksi en ehkä niitä äänestäisi, siispä 1 mun ääni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Et tosiaan ole yksin! :D Me ollaan tällä hetkellä päätymässä vielä yhteen ihan muuhun!

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥
Vastaan kaikkiin kommentteihin!