JONI! Muista, ettet sää saa lukea tätä postausta!

Vaikka meidän hääpäivään on vielä piiiitkä aika, mun on pakko jakaa teidän tämän kevään, kesän ja syksyn morsiamien kanssa tää ihana kuva, johon törmäsin joku aika sitten internetin ihmeellisessä (täällä!) maailmassa pyöriessäni. Heti tän nähtyäni mää olin ihan satavarma, että mun on kopioida idea meidän hääpäivän aamuun.

just-wait-until-you-see-her (1)

Mun mielestä ihan hullun suloinen idea. Sitten, kun kaasot on juhlapuvuissaan ja täydessä tällingissä ottaa niistä sulhaselle lähetettäväksi kuva pienen viestin kanssa - ootas vaan, että näät morsiamesi. Täällä nimittäin ollaan nättinä! Meillä on muutenkin tapana tekstailla paljon joten musta olisi hauskaa lähettää vähän lisää perhosia sulhasen massuun. Kyllä, sana massu on myös vakiovieras mun sanavarastossa.

justwait

Mutta sitten asiasta seitsämänteen: muut blogimorsiamet treffailee parhaillaan Helsingissä polttarituntien ja skumpan merkeissä (oon niin kade, mutta ei vaan taipunut Helsinkiin tänään), kun taas mun ilta kuluu yksin kotona. Koska massu on jo täynnä ja kotikin siisti niin sehän tietysti tarkoittaa datailua. Ja datailu tarkoittaa hääjuttujen miettimistä. Ja hääjuttujen miettiminen tarkoitti taasen lisää monogrammeja. Tein muutaman ihan vakavissani ja muutaman ihan vaan hassuttellakseni.

Monogrammeja

Vakavissani sain aikaan myös tuon numeron kolme, josta tuli ehkä mun tän hetkinen lemppari. Simppeli, elegantti, kaikki kolme kirjainta ja vähän krumeluuria. Tämä olisi kenties aika varma valinta - mutta äääh, onko tämä vähän liian tylsä ja liian varma? Kysyn nyt teiltä ensin mielipidettä, koska tosiaan oon yksin kotosalla, enkä siksi ole voinut kysyä vielä edes Jonilta. 

Joten mitä mieltä olette? Kolmosen puolesta? Kolmosta vastaan? Jonkun muun puolesta? Tai vastaan? Vai sitä mieltä, että päätä jo, ettei kokoajan tarvii kirjoittaa monogrammeista?