Seuraa

Tässä alkuviikosta ikäviä velvollisuuksia blogin ulkoasuun hoidellessani (ikä muuttui numerosta 24 yhtä isommaksi, byhyy) huomasin, että blogin sivupalkkien rakentaminen oli jäänyt multa ihan puolitiehen. Ensimmäisenä siellä mätti tietenkin seuraamisvaihtoehtojen puuttuminen. Siksi halusinkin nyt kysellä teiltä mitä kautta te seuraatte Pitsiniekkaa tai blogeja ylipäänsä?

Sivupalkista löytyy Bloggerin oma lukijalaatikko ja seuraamisnamiska ja nyt myös linkki Blogilistalle. Mutta seuraako joku blogeja mieluiten esimerkiksi Bloglovin'n kautta? Olisiko hyödyllistä nakata tämä blogi sinnekin? Entäpä kiinnostaako teitä seurailla mun pinnailujani Pinterestissä? Blogin aihepiiristä siellä ilmoitustauluja kasaan, mutta eipä se täysin käsi kädssä blogin kanssa kulje..

Sanokaahan mikä on teille kätevin vaihtoehto. Luulen, että valtaosa lukijoista tulee ihan vaan tutustu Bloggerin kautta, mutta valaiskaa mua, jos olen väärässä. Sivupalkista löytyy muuten myös namiska, josta näette millä nimellä mua voi halutessaan seurata Instagramissa.