Blogger, Instagram, Blogilista ja muut kaverit

Seuraa

Tässä alkuviikosta ikäviä velvollisuuksia blogin ulkoasuun hoidellessani (ikä muuttui numerosta 24 yhtä isommaksi, byhyy) huomasin, että blogin sivupalkkien rakentaminen oli jäänyt multa ihan puolitiehen. Ensimmäisenä siellä mätti tietenkin seuraamisvaihtoehtojen puuttuminen. Siksi halusinkin nyt kysellä teiltä mitä kautta te seuraatte Pitsiniekkaa tai blogeja ylipäänsä?

Sivupalkista löytyy Bloggerin oma lukijalaatikko ja seuraamisnamiska ja nyt myös linkki Blogilistalle. Mutta seuraako joku blogeja mieluiten esimerkiksi Bloglovin'n kautta? Olisiko hyödyllistä nakata tämä blogi sinnekin? Entäpä kiinnostaako teitä seurailla mun pinnailujani Pinterestissä? Blogin aihepiiristä siellä ilmoitustauluja kasaan, mutta eipä se täysin käsi kädssä blogin kanssa kulje..

Sanokaahan mikä on teille kätevin vaihtoehto. Luulen, että valtaosa lukijoista tulee ihan vaan tutustu Bloggerin kautta, mutta valaiskaa mua, jos olen väärässä. Sivupalkista löytyy muuten myös namiska, josta näette millä nimellä mua voi halutessaan seurata Instagramissa.

14 Kommenttia

 1. Luen lähes kaikkia blogeja bloglovinin kautta, se on mielestäni kätsyin. :) Kirjauduin joskus myös blogilistalle, mutta siitä en tykännyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama juttu, etten oikein tykkää blogilistaa käyttää itse. Ehkäpä täytyy blogi sitten bloglovin'lle kirjata myös, niin on halukkaille mahdollista seurata sitten sitäkin kautta! :)

   Poista
 2. Minä seuraan ihan vain bloggerilla :)

  VastaaPoista
 3. Bloggerin kautta, sillä en oo vielä oikeen edistynyt muiden seuraustaktiikkojen tasolle! :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Määkin seuraan edelleen ihan vaan bloggerissa tai kirjanmerkkien kautta! :D

   Poista
 4. Mulla on tää ihan vaan selaimen kirjanmerkeissä. ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiva kuulla! :) Täytyykin sitten koittaa kirjoitella usein.. nimittäin joitan blogeja kirjanmerkkien kautta seuraavana tiedän miten rasittavaa on klikkailla sinne blogiin ja huomata aina, ettei taaskaan ole mitään uutta! :D

   Poista
 5. Komppaan Tuuliaa! Mulle tämä blogimaailma on niin uusi vielä, että en oikeen ees tiiä noista kaiken maailman blogilistoista ja bloglovineista :) T: Maalaistollo :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää olen myös maalaistollo, ei siinä ole mitään vikaa! :D Bloggerissa on kyllä ainakin helppo seurata, joten eihän sitä muuta välttämättä kaipaakaan!

   Poista
 6. Instagramissa tulee seurattua muutamia bloggaajia eli ehkäpä lisään myös sinut seurantaan. ;) Siellä tykkään että jaetaan myös muutakin kuin tätä blogi/häämaailmaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun Instagram on muuten ns. "henkilökohtainen" eli en päivittele erikseen blogin instaa.. joten jos hää-/blogiasioita haluaa Instassa katsella niin sitten mua ei kannata seurata.. päivittelen sinne nimittäin hääjuttuja vain silloin kun ne "järisyttää" mun normaalia elämää :D

   Poista
 7. Hetkinen, mähän seuraan tätä jo Bloglovinin kautta! o_O Etkö ole siis itse laittanut sitä sinne? Se on mun ylivoimasesti käytetyin seurantakanava, kaivoin tän blogin sieltä joskus alkuvuodesta kun aloin seurata :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm... en oo! Piti oikein käydä kirjautumssa blogloviniin ja varmistaa, että näin tosiaan on! Täytyykin sitten vaan ilmoittaa se omakseni.. lisäämisen vaivaa ei näköjään tarvitse nähdä :D

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥
Vastaan kaikkiin kommentteihin!