IMG_3393

Heh, siinä ei kauan nokka tuhissut! Eilen etsiskelin internetin ihmeellisestä maailmasta valkoisia pitsiballeriinoja häiden jatkokengiksi hankittaviksi ja nyt ne mulla jo onkin. Aamulle ajastamassani postauksessa esittelin kolme paria mahdollisia kenkiä. Niistä kaunein pitsi oli mun mielestä H&M:n baltsuissa ja ne oli vielä kaikista edullisimmatkin. Tänään täytyikin lähteä yllättäen hoitamaan kaupungille asioita, joten päätinpä siinä samalla pyörähtää HenkkaMaukalla katsomassa olisiko pitsibaltsuja hyllyssä. Olihan niitä. Ja on vieläkin, mutta yksi pari vähemmän.

IMG_3389 IMG_3391

Aiempien H&M:n kangasballeriinakokemusteni perusteella pelkäsin reunaa kiertävän nauhan olevan kova ja painavan mun jalkaan. Semmoinen ongelma, kun on mun aiemmissa kyseisen merkin kangasbaltsuissa ollut. Näissä sitä ongelmaa ei kuitenkaan ollut. Reuna ei ole ollenkaan liian kova tai jäykkä. Niin kuin ei mikään muukaan kengässä. Kenkä on kauttaaltaan ohutta ja pehmeää materiaalia. Ne tuntuvat jalassa tossuille tai sukille.

IMG_3392 IMG_3388

Se on tietysti myös se negatiivinen puoli, koska luonnollisesti se tarkoittaa sitä, ettei nämä popot ole mitkään kovin tukevat. Baltsuille tyypillisesti pohja ei tarjoa jalalle tukea, eikä sitä kyllä tarjoa mikään muukaan kengän osa. Pehmeä reuna ei paina tai hierrä jalkaa, mutta pelkäänpä pahoin, että käytössä nämä reunat löystyvät tästä vielä lisää. Kengän etuosa ei muuten ulotu kovin pitkälle jalan päälle, joten varpaiden pituudesta riippuen, näissä voi hyvinkin jäädä näkymään enemmänkin toe cleavagea. Minua se ei haittaa, mutta tiedän naisia, jotka inhoavat sitä!

IMG_3382

Kenkien pitsi on kuitenkin juuri niin kaunista, kuin kuvissakin. Alle 15 euron hinta tuntui myös erittäin kohtuulliselta. Tulevat varmasti palvelemaan hyvin tarkoituksessaan - vaihtehtona paljain varpain hipsimiselle hääpäivän loppupuolella. Ja tiedän jo nyt näiden saavan käyttöä myös häiden jälkeen. Tiedän sen siitä, että haluaisin ottaa ne käyttöön jo nyt, heh. Täytyy pakata ne jonnekin piiloon pian - poissa silmistä, poissa mielestä.