Aamuiset kenkähaaveet kävi toteen

IMG_3393

Heh, siinä ei kauan nokka tuhissut! Eilen etsiskelin internetin ihmeellisestä maailmasta valkoisia pitsiballeriinoja häiden jatkokengiksi hankittaviksi ja nyt ne mulla jo onkin. Aamulle ajastamassani postauksessa esittelin kolme paria mahdollisia kenkiä. Niistä kaunein pitsi oli mun mielestä H&M:n baltsuissa ja ne oli vielä kaikista edullisimmatkin. Tänään täytyikin lähteä yllättäen hoitamaan kaupungille asioita, joten päätinpä siinä samalla pyörähtää HenkkaMaukalla katsomassa olisiko pitsibaltsuja hyllyssä. Olihan niitä. Ja on vieläkin, mutta yksi pari vähemmän.

IMG_3389 IMG_3391

Aiempien H&M:n kangasballeriinakokemusteni perusteella pelkäsin reunaa kiertävän nauhan olevan kova ja painavan mun jalkaan. Semmoinen ongelma, kun on mun aiemmissa kyseisen merkin kangasbaltsuissa ollut. Näissä sitä ongelmaa ei kuitenkaan ollut. Reuna ei ole ollenkaan liian kova tai jäykkä. Niin kuin ei mikään muukaan kengässä. Kenkä on kauttaaltaan ohutta ja pehmeää materiaalia. Ne tuntuvat jalassa tossuille tai sukille.

IMG_3392 IMG_3388

Se on tietysti myös se negatiivinen puoli, koska luonnollisesti se tarkoittaa sitä, ettei nämä popot ole mitkään kovin tukevat. Baltsuille tyypillisesti pohja ei tarjoa jalalle tukea, eikä sitä kyllä tarjoa mikään muukaan kengän osa. Pehmeä reuna ei paina tai hierrä jalkaa, mutta pelkäänpä pahoin, että käytössä nämä reunat löystyvät tästä vielä lisää. Kengän etuosa ei muuten ulotu kovin pitkälle jalan päälle, joten varpaiden pituudesta riippuen, näissä voi hyvinkin jäädä näkymään enemmänkin toe cleavagea. Minua se ei haittaa, mutta tiedän naisia, jotka inhoavat sitä!

IMG_3382

Kenkien pitsi on kuitenkin juuri niin kaunista, kuin kuvissakin. Alle 15 euron hinta tuntui myös erittäin kohtuulliselta. Tulevat varmasti palvelemaan hyvin tarkoituksessaan - vaihtehtona paljain varpain hipsimiselle hääpäivän loppupuolella. Ja tiedän jo nyt näiden saavan käyttöä myös häiden jälkeen. Tiedän sen siitä, että haluaisin ottaa ne käyttöön jo nyt, heh. Täytyy pakata ne jonnekin piiloon pian - poissa silmistä, poissa mielestä.

12 Kommenttia

 1. Ai kun kauniit kengät, voisin itse hankkia nämä ihan kesäkäyttöön, kun joka kesä on jonkin sortin pitsiballeriinat käytössä ollut. Iloinen yllätys oli, että löysin sinultakin hääblogin, jäin seurailemaan, koska sitä häähömppää tosiaan ei voi olla liikaa! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ei ole vielä ikinä ollut, vaikka moooonta vuotta olen haaveillutkin! Hih, kiva kuulla, tervetuloa messiin! :)

   Poista
 2. Oi onpa nätit! Hiplailin noita tänään HM;ssä mutta ajattelin etten vielä raaski ostaa kun häihin on vielä....164 päivää (tarkistin juuri!) Onko noin mukavat jalassa? Ei kai hierrä tai paina mistään? Ehkä pitäisi käydä hakemassa huomenna niin olisi taas yksi asia pois to do-listalta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nooo, mullahan häihin on vielä pitkälti yli vuosi! :D

   Mun jalkoja eivät ainakaan paina tai hierrä mistään. Toki jokaisen jalka on erilainen, mutta kuten kirjoitin, niin yleensä henkkamaukan kangasballeriinat ovat painaneet. Nämä tossukat ei, mutta siitä voi seurata myös se, että nämä lörähtävät turhan nopeasti.

   Poista
 3. Minäkin olen silmäillyt noita sillä silmällä ;) ovat kyllä kauniit!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, hauskaa! En voi kun suositella, tosi mukavat ja nätit töppöset on. Ja eipä mene paljoa rahaa hukkaan, vaikkei muuten paljoa tulisi käyttöä! :)

   Poista
 4. Onpas suloiset! :> Noilla kelpaa sit bailata yön pimeinä tunteina! ;)

  Milla / millamainen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin! Ellen päädy näistä huolimatta bailaamaan paljain varpain! :D

   Poista
 5. Ompas tosiaan nätit ballerinat! Itelläni aikomuksissa hankkia ihan koko hääpäiväksi ballerinat, pituutta kun multa löytyy enemmän kun tarpeeks luonnostaan.. Jotain tommosta pitsi-asiaa itekkin miettinyt! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Määkin olen keskivertoa pidempi, mutta niin on sulhokin, että ohi en vielä mee! :) Mutta pitsiballeriinat on kyllä sopivan hempeän romanttiset hääkengiksi - nämä yksilöt on myös erittäin budjettiystävälliset!

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥
Vastaan kaikkiin kommentteihin!