Voi Sarah Jessica Parker minkä teit! Oliko sun aivan pakko lisätä Nordstromille suunnittelemaasi SJP by Sarah Jessica Parker -kenkäkokoelmaan maailman täydellisimmät kengät? Tai en toki ole kovinkaan harmissani siitä, että Bobbie -kengät ovat tarjolla piparkakkureunoineen täydellisessä mintun sävyssä. Enemmänkin mua harmittaa se, että 280 dollaria kenkäostoksiin on tällä herkellä aivan liikaa mun kukkarolle. Nämä on aivan ihanat!

SJP

Olisin ihan haltioissani näistä kengistä, vaikka niissä komeilisi pohjassa H&M:n logo, mutta kyllä mahan pohjassa kutkuttelee vielä enemmän ajatus siitä, että saisin Sarah Jessica Parkerin suunnittelemat kengät. Se nainen nimittäin rakastaa muotia ja kenkiä. Ja minä olen jo pitkään pitänyt kovasti hänestä.

Olen edelleen äärimmäisen innoissani siitä, että Elastinen -arpa voitti meille kymmenen euroa, mutta näinä hetkinä se vähän harmittaa... saisin nimittäin sen kymppitonninkin kulumaan aika vaivattovasti!