Moikka vaan täältä pohjoisen pakkasista! Tallessa vielä ollaan, vaikka muutaman päivän radiohiljaisuus on taas vallinnut blogissa. Ei vaan ole joutanut tietokonetta avata, kun tässä on pakkailtu, matkustettu, lasketeltu ja saunottu.

Nyt ehdin tulla huikkaamaan pikaiset moikat, kun mun päivä on varattu gradun kirjoittelemiseen. Ei ole varaa pitää täyttä lomaa koko viikkoa, joten muutaman rinteettömän päivän vietän koneen ääressä naputellen.

unnamed (1)

Kuvia ei paljoa ole, ja nämä vähäisetkin on napsittu GoPro kameralla. Videota sillä on kuitenkin tullut kuvattua aika paljon. Ne on vaan hurjan isoja ja raskaita tiedostoja. Muokattiin sunnuntain laskuista kolmen ja puolen minuutin mittainen video, ja valmiin videon koko oli 600 megaa.. hups! Mutta ehkä jossain vaiheessa muokataan pieni video tänne blogiinkin julkaistavaksi. Videolle, kun on tallentunut myös muutamat meikäläisen kaatumiset. Valitettavasti ei kuitenkaan sitä, jonka seurauksena mun reidessä on sydämen muotoinen mustelma, jonka strategiset mitat on noin 12cm x 7cm.. Auts.

Mutta toivottavasti teillä muillakin on hyvä viikko. Oon varmaan niitä harvoja ihmisiä, jotka fiilistelee tätä takatalvea, mutta mää nyt vaan tykkään pakkasesta ja lumesta. Joten fiilistelen sitä, vaikka väkisin. When life gives you lemons, slice those suckers up and find tequila!