IMG_3299

Viime viikkoiset Sarah Jessica Parkerin suunnittelemat mintun sävyiset korkkarit ovat edelleen haavelistalla, mutta tällä viikolla kenkäkaappini täydentyi eräällä toisella upealla parilla. Olettekin ehkä kuulleet, että Kookenkä tekee yhteistyötä ihanan suomalaisen suunnittelijan, Paola Suhosen, kanssa. Tämän yhteistyön seurauksena Kookenkä -myymälöihin on saapunut myyntiin pieni Ivana Helsinki KOO Shoes -kokoelma.

IMG_3304

Mallisto koostuu neljästä parista kauniita nahkaisia kenkiä, joissa toistuu perhosteema. Toisissa kengissä se näkyy painokuvioina, mutta näissä minun ostamissani Alexa -kengissä perhosteema näkuu nahan reikäkuvioissa. Kauniin tumman nahan parina näissä kengissä on tummat puupohjat.

Vaikka Alexat antavat käyttäjälleen 12 senttiä lisäpituutta, ovat ne äärimmäisen hyvät jalassa ja tukevat kävellä. Tämä helppous johtuu tietenkin siitä, että korko on kiilamainen ja päkiän alla on useampia sentti platformia. Yleensä kammoan monen sentin platopohjia, ne näyttävät mun mielestä useammin tökeröltä kuin tyylikkäältä, mutta näissä retrohenkisissä puupohjakengissä tuo päkiäkoroke toimii mielestäni hyvin.

IMG_3310IMG_3307

Näitä malliston kenkiähän on muuten nähty myös mm. New Yorkin muotiviikolla. Ivana Helsigin Bridges of Madison County -nimeä kantavan SS14 malliston näytöksissä nimittäin mallit tepastelivat samaiset kengät jaloissaan. Tässä alla muutama Ivana Helsingin sivuilta täältä lainattu mallistokuva, joissa nämä kengät näkyvät Ivana Helsingin näytöslookeissa.

IHSS14b

Nämä on niin ihanat, etten malta odottaa näiden käyttöönottoa. Kunpa ilmat vielä lämpenisivät vähän, jotta sukkikset voi jättää kotiin ja siten ottaa varpaista avonaiset kengät käyttöön! Eilen muuten mentiin jo nilkat paljaana balleriinat jalassa, joten kauan ei enää tarvinne odotella.

IMG_3296IMG_3301
Mitäpä tykkäätte näistä kengistä? Tai Ivana Helsinki KOO Shoes -mallistosta? Entäpä oletteko jo siirtyneet baltsuihin? Sandaaleihin tuskin kukaan muukaan vielä...