Hyvä kiertämään -haaste

As long as we're happy -blogin A heitti minua hääblogeissa pyörineellä Hyvä kiertämään -haasteella. Haasteessa ideana on kiittää pienellä lahjalla muutamaa blogin ahkerinta kommentoijaa. Jokainen blogia pitävä tietää, ettei mikään blogimaailmassa ilahduta niin, kuin ihanat kommentit ja ne mahtavat tyypit, jotka siellä ruudun toisella puolella vaihtavat kanssasi ajatuksia.

HyväKiertämään

Minä ainakin arvostan jokaista kommenttia todella paljon ja ne ilahduttavat minua enemmän, kuin ehkä arvaattekaan. Kiitos siis A tästä haasteesta! Sinulta saamasi sähköposti ilahdutti minua todella paljon, ja toivon oman postini saaneen saman reaktion aikaiseksi seuraavissa ihanissa naisissa:


Haastoin kolme sellaista bloggaajaa, jotka ovat minulle ahkerasti kommentoineet, mutteivat olleet vielä haastetta saanut. Lisäksi rohkenin vähän muuttaa sääntöjä ja levittää muistamiset hääblogin ulkopuolelle. Aivan ihanaa Livin up a notch -blogia kirjoittava Ninnumaaria on tuonut minulle niin paljon hyvää mieltä kommenteillaan, että ilman muuta halusin muistaa häntäkin, vaikkei hääbloggaaja olekaan!

Kiitos jokaiselle blogiini kommenttia jättäneelle. Teidän kanssa on kivaa keskustella ja jakaa ajatuksia. Kiitos siitä, että jaksatte nähdä sen vaivan, jonka kommentin kirjoittaminen vaatii. Arvostan!

8 Kommenttia

 1. Jumantsuikka, veti hymyn huulille ainakin täällä puolen ruutua! (: Kiitos mukavista sanoista ja kivasta tunnustuksesta sekä myös siitä että jaksat itsekin käydä mun höpinöitä kommentoimassa :') <3 Pitääkin laittaa tämä eteenpäin mitä pikimmiten

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa kiva kuulla, että tämä pieni muistaminen teki tehtävänsä, eli ilahdutti! :)

   Poista
 2. Kiitos vielä tätäkin kautta ihan hirmuisesti tästä tunnustuksesta ja ihanista sanoistasi <3 Ihan hurjan kiva kuulla että olen saanut samanlaista iloa aikaan kuin minulle sinä ja moni muukin kommentoija <3 Tämä tällainen on niin superhienoa tässä muuten aika yksinäisessä harrastuksessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pienenkin lahjan antaminen tuntuu aina mukavalle.. ja kun tietää, kuinka mukavalle tuntuu tulla yllätetyksi lahjalla, en edes harkinnut jättäväni tätä hastetta väliin! :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Tällaiset hyvän mielen jutut on kyllä aina tervetulleita :)

   Poista
 4. Voi että! En oikein edes löydä sanoja... Kiitos tästä mielettömän kauniista teostasi! Se ihan todella pelasti eilisen päiväni ja vielä tänäänkin olen hypähdellyt ympäri kämppää typerä virne kasvoillani, heh! :) Pitkästä aikaa jaksoin jopa lähteä aamukävelylle tuonne kauniiseen auringonpaisteeseen! Toivottavasti tiedät, kuinka iloiseksi minut teit! Kiitos sinulle! Olet huippu tyyppi!

  Kuten sinulle aiemmin jo kirjoittelinkin niin laitan tämän kauniin teon eteenpäin vasta hiukan myöhemmin. Blogini on vielä aika tuore tapaus, eikä kommenttej ole ehtinyt kertyä kovin paljoa. Näin ollen odottelen vielä hetken kunnes laitan hyvän kiertämään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, että miten kiva kuulla, että ilahduit! Se oli tarkoituskin! Ja kunpa tietäisitkin, kuinka paljon sinun kommenttisi ilahduttavat mua, että huipputyyppi olet itsekin! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥
Vastaan kaikkiin kommentteihin!