As long as we're happy -blogin A heitti minua hääblogeissa pyörineellä Hyvä kiertämään -haasteella. Haasteessa ideana on kiittää pienellä lahjalla muutamaa blogin ahkerinta kommentoijaa. Jokainen blogia pitävä tietää, ettei mikään blogimaailmassa ilahduta niin, kuin ihanat kommentit ja ne mahtavat tyypit, jotka siellä ruudun toisella puolella vaihtavat kanssasi ajatuksia.

HyväKiertämään

Minä ainakin arvostan jokaista kommenttia todella paljon ja ne ilahduttavat minua enemmän, kuin ehkä arvaattekaan. Kiitos siis A tästä haasteesta! Sinulta saamasi sähköposti ilahdutti minua todella paljon, ja toivon oman postini saaneen saman reaktion aikaiseksi seuraavissa ihanissa naisissa:


Haastoin kolme sellaista bloggaajaa, jotka ovat minulle ahkerasti kommentoineet, mutteivat olleet vielä haastetta saanut. Lisäksi rohkenin vähän muuttaa sääntöjä ja levittää muistamiset hääblogin ulkopuolelle. Aivan ihanaa Livin up a notch -blogia kirjoittava Ninnumaaria on tuonut minulle niin paljon hyvää mieltä kommenteillaan, että ilman muuta halusin muistaa häntäkin, vaikkei hääbloggaaja olekaan!

Kiitos jokaiselle blogiini kommenttia jättäneelle. Teidän kanssa on kivaa keskustella ja jakaa ajatuksia. Kiitos siitä, että jaksatte nähdä sen vaivan, jonka kommentin kirjoittaminen vaatii. Arvostan!