Olen tässä viime aikoina miettinyt enemmänkin sitä, miksi täällä blogimaailmassa oikein pyörin. Ja sitä mitkä ovat tämän touhun plussat ja miinukset. Ehdoton plussa on se, että hääblogin kirjoittamisesta ja muiden blogien seuraamisesta saa paljon vertaistukea. Se on toistaiseksi tuntunut ehkä isoimmalta plussalta. Hääblogimaailmassa ollaan tosi aktiivisia kommentoimaan ja jakamaan idoita ja omia kokemuksia. Se on kivaa! Tässä pienessä blogimaailman alamaailmassa on mielestäni poikkeuksellisen vahvat ja kannustavat verkostot. Toivottavasti asia pysyy näin jatkossakin.

WP_20130922_14_44_51_Pro IMG_0953

Toinen asia, jota hääblogeihin uppoutumalla voi saada on ideat. En minä ainakaan olisi ikinä tutustunut PhotoBootheihin, karkkibuffeteihin tai hääbingoihin, jos en olisi hääblogien pyörteeseen hypännyt. Olen tallentanut itsekin omalle koneelle useankin inspiraatiokuvan, jonka joku bloggaaja on löytänyt ja laittanut jakoon.. vaikka toivomastaan koristelun tai kampauksen tyylistä. Ja kaipa minäkin olen osannut ainakin hieman inspiraatiota jakaa. Ainakin juuri tällä viikolla ilahduin kommentista, jossa kerrottiin meidän Save the date -kuvan inspiroineen. Huippua!

Kolmas asia, mitä hääblogeista olen saanut on ihan puhtaat ahaa -elämykset. Viime aikoina useatkin tulevan kesän morsiamet ovat kirjanneet ylös To Do -listoja asioista, joita ovat tehneet ja joita on vielä jäljellä. Viimeksi näitä listoja lukiessani sain ahaa -elämyksen. En ollut todellakaan hoksannut ajatella, että hääpäivän aamulle olisi kiva tehdä valmiiksi soittolista. Joko morsiamelle ja sulhaselle erikseen kummankin suosikkimusiikkia tai sitten yhteinenkin soittolista voisi olla kiva. Samat biisit, joita molemmat saavat fiilistellä omassa valmistautumispaikassaan.

viides IMG_2032

Tämähän oli ihan heti lisättävä omalle tehtävälistalleni. Musiikki luo niin paljon tunnelmaa ja ihan ehdottomasti noin tärkeä päivä kannattaa aloittaa kuuntelemalla juuri niitä biisejä, jotka saavat hymyn huulille. Siinä samalla kun napostelee nassuun jotain hyvää aamupalaa. Mutta pitää pitää myös huoli, että molempien valmistautumispaikoissa on musantoistoon vaadittavat välineet! Toki puhelimesta saa soitettua, mutta ehkäpä joku kajari on mukava olla, niin äänenlaatu on hieman parempi. Näitä hehkulampun syttymisiä on toki tullut useimpiakin, mutta tämä aamun soittolista nyt on näistä viimeisin.

Eli kyllä hääblogin kirjoittamisesta ja muiden blogien lukemisesta on ihan oikeastikin hyötyä! Toivottavasti sama meininki jatkuu tulevaisuudessa ja toivottavastii hääblogimaailma pysyy yhtä kannustavana ja aktiivisena, kuin tähänkin asti! 

Ps. Edellisen postauksen kommenteissa sain vielä jotain muuta - nimittäin hillittömän hihityskohtauksen, kun Anna kertoi olleensa Satuhäissä vieraana! Vähänkö mää sytyin tästä! Miksei kukaan mun lähipiiristä voi mennä Satuhäissä naimisiin? Määkin haluan antaa haastatteluja häistä telkkariin! Ja mää voisin myös bailata oikein antaumuksella.. tai mun korko vois juuttua johonkin ritilään.. tai jotain muuta kivaa! Hmm.. kenethän saisin suostuteltua hakemaan...