IMG_3187

Okei, myönnän ettei ehkä ole järkevää juoda jokapäivä aamupalaksi vaahtokarkkikaakaota kermavaahdolla. Mutta oon kyllä ehdottomasti sitä mieltä, että silloin tällöin jos arki painaa erityisen paljon ja joka aamu väsyttää enemmän kuin eilen, voi juoda aamupalaksi vaahtokarkkikaakaota, ihan vaan tiistainakin.

IMG_3203

Kotona sattui olemaan leipomisesta jääneistä minivaahtokarkkeja ja suklaaganachen teosta jäänyt tilkka vispikermaa. Joten kun tiistaiaamu oli saanut meistä yliotteen päätin ihan päähänpistosta tehdä meille isot vaahtokarkkikaakaot kermavaahdolla. Ja täytyy myöntää, että kaurapuuron korvaaminen kermalla, kaakaolla ja vaahtiksilla oli yksi viikon parhaista päätöksistä!

IMG_3191IMG_3193

Se ei edes ollut sen kummempaa, kuin normaali kuuma kaakao, jonka kaakaojauheeseen sekoitin vaahtokarkkeja. Ja pinnalle kermavaahtoa ja vielä muutama vaahtis koristeeksi. Mutta sen taika toimi ihan täydellisesti ja niin vain tiistaikin kääntyi ihan onnistuneeksi päiväksi.

IMG_3202

Joten suosittelen kokeilemaan - silloin kun arki tuntuu liian raskaalle, niin piristä ihmeessä itseäsi vaikka pienen pienelläkin hemmottelulla. Pienet iloiset yllätykset arjessa piristävät ja antavat voimia puskea taas eteenpäin. Ja ympäristökin kiittää, kun voit taas jakaa muillekin iloista mieltä väsyneen kiukun sijaan!