- Alkusanat: etsin tekstin kuvitukseksi kuvia sukujuhlien tanssilattialta ja tulin siihen tulokseen, että näköjään ihan hyvät on muuvit olleet ihan ilman livemusaakin.. oikeastaan niin hyvät, ettei julkaisukelpoisia kuvia ollut kun hädin tuskin kaksi! -

Jipii, yksi konkreettinen asia häitä varten hoidettu! Meillä on nyt sitten varattu bändi soittamaan häihin. Siitä hetkestä, kun alettiin yhdessä hääbändeistä keskustella, meni alle kaksi vuorokautta niin homma oli jo sovittu. Tämä on siinä mielessä vähän hassua, että joskus kauan kauan sitten häiden rahankäytöstä keskusteltaessa oltiin molemmat vähän sitä mieltä, että bändi ei ole meille välttämättömyys.

IMG_3323

Livemusiikki kun ei mitään kovin edullista lystiä ole ja rahareikiä häissä riittää muutenkin. Ajateltiin, että hyvät bailuthan sitä saa Spotifyn ja kajareiden kautta.. kunnes muutettiin mielemme. Oikeastaan vasta tässä viime kesästä alkaen hääbändi on pikkaisen alkanut kolkutella mun mieltä. Ja mielen muuttumiseenhan vaikutti oikeastaan erittäin hyvä syy - se, että tässä muutaman kerran bilebändin soittaessa legendaarisia Suomi-hittejä olen huomannut, että tanssilavan puolella on ihan törkeän hauskaa. Tietty vielä parempi syy voisi olla vaikka lottovoitto, joka kumoaisi kaikki säästötarpeet, mutta sitä odotellessa...

Lisäksi tiedän, että ainakin yksi kaasoista ja meidän äiti olisivat olleet järkyttyneitä jos ei livemusaa olisi. Minä olisin vielä ehkä toipunut tietokoneelta tulevista diskomusista, mutta entäs sitten se häävalssi? Me nimittäin halutaan varmaankin sellainen tanssahdella ja musta tuntuisi vähän hassulle painaa playta ja lähteä valssaamaan. Bändin soittama häävalssi tuntuu paljon tunnelmallisemmalle, mun mielestä. Varsinkin jos se häätanssi meillä tosiaan on sitä perinteistä valssia!

Me varattiin kolme 45 minuutin settiä. Ajattelin itse niin, että ensimmäinen näistä voisi olla täysin humppaa, toinen jotain siltä väliltä ja kolmas pelkkää armotonta bilemusaa. Sillä tavalla olisi vähän jokaiselle jotakin! Varaamamme bändi kun molemmat tyylilajit hallitsee. Niin ja repertuaarikin on tällä bändillä enemmän, kuin mun mieleen. Bändiasiasta keskusteltaessa katsottiin tämän kyseisen bändin promovideo ja olin ihan myyty heti, kun kuulin Backstreet Boysin pauhaavan.. mutta uskokaa tai älkää - vielä parempaa oli promovideolla tulossa nimittäin ikisuosikkini Raptorin Oi beibi!

IMG_3288

Kyseinen bändi on siis Bilebändi Mimosa. Viidestä nuoresta mutta ammattitaitoisesta muusikosta koostuva bilebändi. En muista törmäsinkö Mimosaan Googlailujen seurauksena ensin keskustelupalstakokemusten muodossa vai päädyinkö suoraan Jyväskylän yliopiston esiintyjäpankkiin. Kuitenkin tutustuttuani sekä muiden kokemuksiin, että esiintyjäpankissa esiteltyihin hinnastoihin totesin Mimosan olevan erittäin potentiaalinen vaihtoehto! 

Bändi ja varsinkin laulaja Sanni olivat saaneet paljon kehuja ja mielestäni Mimosan hinnat olivat enemmän, kuin kohtuulliset (tästä esiintyjäpankkiin, jos kiinnostaa). Päätettiin siis laittaa kyselyä menemään, kun muutama asia vielä askarrutti mieltä. Mun oli ihan pakko mainita myös tästä Ellan ikävästä kokemuksesta, jonka vuoksi itseäni bändin varaaminen kammoksutti. Laulaja-Sannin kanssa viestittely kuitenkin rauhoitti mieleni ja Sanni vakuutti heillä olevan laaja verkosto, josta esim. sairastapauksiin saadaan korvaaja. He pitävät kuulemma huolen, että kaikki korvaajat ovat vähintään yhtä hyviä, kuin alkuperäinenkin jäsen. Eikä tosiaan keikkoja ole koskaan jouduttu perumaan! Sannin kanssa viestittely oli muutenkin mukavaa ja tunnuttiin olevan samalla aaltopituudella.

Siispä sovittiin keikasta ja me voidaan taas vetää yksi kohta listalta yli.. niin no, oikeastaan ensin pitää lisätä tämä yksi kohta ensin sinne listalle ja sitten vetää se yli, heh. Mutta tässä vielä tuo Bilebändi Mimosan promovideo, jos muita kiinnostaa! Kyllä se livemusiikin valinta vaan oli hyvä päätös.. kyllä se niin hyvin tunnelmaa ja meininkiä synnyttää!