Vaikka kihlautumisesta on jo puolitoista vuotta, on kihlakuvien ottaminen kumminkin jäänyt. Aluksi ajateltiin antaa ammattilaisen ottaa, mutta sitten ajan kuluessa ja rahoista pihistellessä heräsi ajatus sellaisen näpsäisemisestä itse. Ajatus minun mielessä on ollut jo pitkään ja rekvisiittakin valmiina.. tikkarifani kun olen. Vihdoin marraskuussa sitten tartuin tuumasta toimeen, että nyt se kuva otetaan. Minullakun olisi mahdollisuus hyödyntää näiden kuvien käsittelyä yhden koulukurssini harjoitustyönä. Itselaukaisimella räps räps ja hiirellä klik klik. Valmista ja kaksi enemmän, kuin tyytyväistä kihlautunutta.

Muokkasin tästä varsinaisesta kihlapotretista myös tällaisen save the date -kortin. Ajattelin, että ehkä voisin lyödä kaksi kärpästä yhdellä iskulla - kiittää kihlautumisesta muistamisesta ja muistuttaa ihmisiä tulevasta hääpäivästä. Sillä tavalla ei ehkä olisi myöskään ihan niin noloa lähettää kiitoskortteja näin myöhään - vaikka noloahan se on silti! 

Nyt täytyykin sitten vaan pohdiskella, että koska nämä postittaisi. Nyt tuntuu vähän liian aikaiselta, mutta ensi syksynä liian myöhäiseltä. Kesälomareissuja ja muita kun saattaa ihmiset varata reilusti vuottakin etukäteen ja juuri sellaisten päällekkäisyyksien välttämiseksi haluaisin nämä saada hyvissä ajoin liikkeelle.

Toinen ongelma on tietenkin sitten se, että näitä lähettäessä pitäisi tietää keitä haluaa häihinsä kutsua. Entäpä jos on joku jota olisi kohteliasta kiittää muistamisesta, mutta ei välttämättä olla kutsumassa häihin? Olen kyllä tehnyt toisenkin tikkariaiheisen kuvan - ihan vain kiitoskortiksi, mutta hmm... enpä tiedä kuinka tekisin. Onko teillä ideoita? Oletteko lähettäneet save the date kortteja, ja jos olette niin milloin? Ja voikohan kaikille kuitenkaan lähettää korttia vain tuolla englanninkielisellä lausahduksella.. se kuulostaa niin mukavalle, mutta eivät esimerkiksi kaikki iäkkäämmät sukulaiset välttämättä ymmärrä.

Joten teidän kokemuksenne ja ajatuksenne ovat taas enemmän, kuin tervetulleita. Miten te teitte? Miten te tekisitte? Ja tykkäättekö tästä meidän kuvasta? Minä tykkään ihan hirveästi, mutta toki eri mieltäkin saa olla.