Heippa kaikille! Täällä kirjoittelee Kirsi, 24-vuotias morsian Jyväskylästä. En voi sanoa olevani kokenut bloggaaja, mutta olen minä aiemminkin blogia kirjoitellut. Blogikärpänen puraisi ensimmäisen kerran, kun keväällä 2012 Roomassa yliopistovaihdossa ollessani kirjoitin kuulumisiani vaihtariblogiini. Nyt kuitenkin kaipasin vielä toista paikkaa, jonne vuodattaa vielä siirappisempaa hömppää.

Mun pää nimittäin meinaa räjähtää siellä kuplivan häähömpän vuoksi! Pohdin pitkään, että kehtaanko vielä aloittaa hääblogia, häihin on kuitenkin vielä 707 yötä... ja sitten tajusin. Jos minulla on ollut pimeinä tunteina aikaa laskea, että häihini on 708 yötä, niin olen kipeästi häähömppäpurkautumisen tarpeessa. 

Ei vielä löytynyt hirveästi kesälle 2015 häänsä asettaneiden morsianten (eikä sulhojenkaan) blogeja, mutta eihän tätä ole kenenkään pakko lukea (paitsi minun sulhon, hehe). Ja sitten puolentoistavuoden päästä, kun muut 2015 -vuoden morsmaikut alkavat kahlata kuumeisesti hääblogeja, niin onpahan täällä ainakin valmista materiaalia, hih. Uuden blogin Peace, love and bubblegumin rinnalle perustin siksi, ettei kaikkia sen blogin lukijoita välttämättä kiinnosta meikäläisen häähössötys. Eikä hääblogeja selailevia välttämättä kiinnosta miten ajattelin H&M:ltä ostetun huivin yhdistää syksyllä.

Jos mietitte, miten se kipinä laskea öitä ja puhua häistä ja ajatella vain häitä iski juuri nyt? Kihloissahan ollaan oltu jo lähes vuoden päivät. No, siten se iski, että me mentiin ja varattiin hääpaikka ja sitä myöten lyötiin meidän hääpäivä lukkoon. Iiks. Niin jännittävää. En mää oikeasti vielä hoksaa, että oon morsian ja menossa naimisiin.

Nyt te mietitte, että se johtuu siitä, että siihen on vielä kaksi vuotta aikaa. Voipi olla, mutta pakkohan tässä on jo alkaa valmistautua. Mutta sanokaa mun sanoneen. Kaksi vuotta tulee hujahtamaan nopeasti. Niiin nopeasti. Ainakin tää kulunut vuosi on mennyt yhdessä hujauksessa, ja niin meni se vaihdossa vietetty puolikas sitäkin ennen. Sanokaa mun sanoneen...

Ja tervetuloa mukaan! Jätä ihmeessä viesti vierailustasi kommenttiboksiin, odotan niitä innolla ja vastailen kaikkiin. Lukijoiden kanssa höpöttäminen, kun on bloggaamisen paras puoli.

Olen kirjoitellut jo vähän esittelyä itsestäni ja meistä, joten palaillaan pian ja kuulette vähän enemmän, että millainen morsian (iik!) täällä ruudun toisella puolen kirjoittelee!