Äitienpäivänä meistä tuli pienen pojan kummeja. Tai ei niin kovinkaan pienen. Miltei puolivuotias jäbä yritti viedä kirjat papin kädestä ja olisi halunnut oman kastekynttilänsä liekkiäkin testailla.

Kummitäti osti juhlaan uuden mekon Lindexin Party Perfect -mallistosta. Ihana sininen pitsimekko saa takuuvarmasti käyttöä jatkossakin. Korvissani oli juhlan kunniaksi ensimmäistä kertaa mummulta perinnöksi saadut korvakorut. En ole uskaltanut niitä aiemmin käyttää, koska harvalla korulla on yhtäpaljon tunnearvoa, kuin näillä. Ei ne kyllä näköjään paljoa näissä kuvissa näy...

Minusta tuli kummitäti jo toisen kerran. Ensimmäinen kummipoikani menee jo syksyllä kouluun. Ja on muuten muutamalla sanalla sanoen aivan mieletön tyyppi ja ihana poika! On se kivsa saada olla erityinen aikuinen tuollaisten pienten ihmeiden elämässä. Oon kyllä kiitollinen mun elämässä olevista ihmisistä.
IMG_8704
PS. Osasyynä blogihiljaisuuteen on ollut vajaa kuukausi sitten hajonnut ihana vaaleanpunainen Asuksen Zenbookini. Vaaleanpunainen paholainen on nyt matkalla takuuhuoltoon, joten toivottavasti saan sen pian takaisin.

Olen  liian rutinoitunut muiden vempeleiden käyttämiseen kuin oman koneeni. Tämänkin postauksen tekstin kirjoitin tabletilla ja voi morjens sitä kirjoitusvirheiden määrää, minkä äsken sain korjata. Onneksi meidän talouteen on tullut toinen Asuksen Zenbook, joten tällä pääsen nyt bloggailemaan vähän tutumalla tavalla.

Koneen lisäksi rikki on ollut myös bloggaaja, mutta jospa lääkäriltä saadulla diagnoosilla ja sen mukaiella lääkityksellä elämä voittaisi. Eilen jaksoin pitkästä aikaa käydä lueskelemassa teidänkin ihania blogejanne ja  oma kirjoitusintokin on palannut, kun alan taas löytää vähän energiaa itseeni! Valmiita postauksia olen kirjoitellut luonnoksiin jo viisi! 

Kivaa, jos olette jaksaneet pysyä messissä hiljaiselosta huolimatta.

Kyllä tästä vielä hyvä kesä tulee. Vaikka väkisin!