Kuvan ottanut ja omistaa: Giuseppe Milo

Varattiin tänään reissu Dubliniin, vähänkö hauskaa! Lähdetään keväiselle pidennetylle viikonloppulomalle kaupunkiin, jossa kumpikaan meistä ei ole ikinä ollut. Meille tarjoutui mahdollisuus lähteä viikonloppulomalle jonnekin päin Eurooppaa. Kun uusi Venetsian käynti oli suljettu vaihtoehdoista budjettisyistä, pohdittiin pitkään Roomaa, Lontoota, Lissabonia, Amsterdamia ja Dublinia.

Päädyttiin lopulta Dubliniin siksi, että kumpikaan ei ole siellä koskaan käynyt ja lisäksi arvellaan sen olevan just sitä mitä tuolta lomalta kaivataan. Rauhallista vaeltelua, eksymistä ja pubissa istumista. Meillä ei ole vielä pienintäkään aavistusta, mitä Dublinissa kannattaisi neljässä päivässä tehdä, mutta ehtiihän tässä vielä Googletella.

Ja kysyä teiltä - sattuuko blogin lukijoissa olla Dublinissa reissannutta porukkaa? Otetaan ilolla vastaan timanttiset matkavinkit: mitä ei kannata missata ja mihin ei kannata aikaansa haaskata?

Kivaa viikonloppua just sulle! Ja iso kiitos kaikille eiliseen postaukseen kommentoineille. Teidän kanssa on aina huippua vaihtaa ajatuksia.