Moikka vaan! Joni lähti tänään taas työmatkalle ja mulla on töistä ja muista menoista vapaa ilta ja tuossa mutisin, että en tiedä mitä ihmettä teen, kun mulla on kokonainen ilta ihan vapaa ilman yhtään mitään. Joni siihen tokaisi, että mitä jos vaikka bloggaisit... Joten kyllä, tunsin piston sydämessäni ja tein niin kuin muru käski! Tänään luvassa siis armotonta postausten näpyttelemistä. Huomenna luvassa ensimmäinen postaus ja aiheena meidän vihkiminen.

Ennen vihkimiseen pääsemistä täytyy vielä mainita muutama sekalainen juttu viime viikoilta. 

Ensinnäkin - kiitos ihanista kommenteistanne meidän häävideoon liittyen. Ette olleet selvästikään mielipiteenne kanssa yksin, sillä meidän häävideo sai kunniamaininnan Häät -lehden järjestämässä Vuoden hääkuvakilpailun Häävideo -kategoriassa! Jee, huikeaa! Vaikka täytyy kyllä sanoa, etten ihmettele yhtään. Niin upean ja koskettavan videon Juho Vuolas meille kuvasi.

Toisekseen - muutama viikko sitten kävin pyörähtämässä (valitettavan pikaisesti) Kaapelitehtaalla järjestetyssä Love Me Do -häätapahtumassa! En ehtinyt tehdä muuta kuin viettää hetken aikaa bloggareiden omassa loungessa, mutta oli niin ihanaa nähdä taas kaikkia bloggaajia. Vanhoja tuttuja, uusia tuttuja ja tuttuja joiden juttuja on tullut luettua, mutta vihdoin nimi sai myös kasvot. Love Me Do:ssa oli taas pidetty meistä hääbloggaajista aivan huikean hyvää huolta. Oli niin herkulliset tarjoamiset ruokineen ja viineineen ja goodiebagit täynnä kaikkea ihanaa! Harmi vaan, etten ehtinyt jäädä maistelemaan raakakakkuja - näyttivät Instagramin perusteella aika herkullisille nekin!

Kolmanneksi - on aina tosi jännää huomata, että joku tunnistaa mut blogin perusteella tuolla ihan oikeassakin elämässä. Jotenkin sitä ei tajuakaan, että ihan oikeasti tätäkin blogia lukee joku muukin kuin oma äiti ja iskä (äitiä ja iskää yhtään vähättelemättä ♥). Jos muhun törmää niin saa ja pitää aina tulla vetämään hihasta! Ja jos käyttäydyn jäätävästi niin se ei johdu siitä, etteikö musta olisi kiva teitä tavata vaan siitä, että hämmennyn siitä, että joku mut tunnistaa! Terkut sulle, joka näit mut työpaikallani ja tunnustit lukevasi blogiani - kiva kun sanoit, mulle tuli siitä niin hyvä mieli koko loppupäiväksi!

Ja neljänneksi - me ollaan vihdoin varattu häämatka! IIIIIIKS! Siitä tulee niin parasta ikinä! Kiinnostaako teitä häämatka-asiat yhtään vai pitäydytäänkö vain häissä? Tiedän, siinäkin on ollut ihan riittävästi haastetta viime aikoina!

Mutta nyt lopetan höpöttelyn ja menen höpöttelemään meidän vihkimisestä. Ootteko valmiina, huomenna aamu seiskalta on postaus ulkona! Ja mitäs teille kuuluu?