Kommentoinnista ja blogin jatkosta

Moikka! Näin perjantai-iltapäivästä naputellaan eetteriin vähän tylsempää postausta - nimittäin parikin teistä jätti mulle eilen kommenttia, että kommentit ei ole tulleet viime aikoina läpi. Tsekkasin blogin asetukset ja suoritin pikaisen googlailukierroksen, enkä löytänyt tälle ongelmalle mitään syytä. Tylsää! Joten ajattelinkin kysäistä, onko muilla ollut samaa ongelmaa? Kaikki kommentit kyllä julkaisen (paitsi ihan älyttömät törkeydet, mutta niitä ei onneksi ole pitkään aikaan tullutkaan), joten jos kommenttiasi ei näy, ei se ole mulle asti tullut.

Haluaisin saada kommentoinnin pelittämään, kun pian aletaan käymään hääpäivää läpi! Huomenna olisi tarkoitus tulla ensimmäinen hääpäivää koskeva kirjoitus.. tosin vähän erilainen sellainen nimittäin äidin fiiliksiä hääpäivän aamusta! Sunnuntaina sitten mun vuoro hypätä hääamuun tarinoihin. Koska näiden oikeiden hääkuvien ja -fiilisten jakaminen on tosi jännää, olisi ihanaa myös päästä teidän kanssa niistä kommenttiboksissa keskustelemaan ja teidän kommentteja lukemaan. Joten on hyvin harmillista, jos kommentit ei tule perille...

Muistutan vielä myös, että jos tuntuu sille, ettei kommentit tule perille, mua voi lähestyä myös sähköpostitse osoitteeseen: pitsiniekka [miukumauku] gmail.com. Sinne voi huikkaista, jos mikään oma kommentti ei tunnu menevän läpi, tai on jotain muuta asiaa, jota ei kommenttiboksissa halua sanoa!

Toivottavasti kommentointiongelmat olisi ohitse nimittäin meillä on luvassa, vaikka mitä jännittäviä postauksia! Tein eilen listaa postauksista, jotka haluan vielä meidän häihin liittyen tehdä, ja niitä tuli pikaisellakin listauksella noin 50. Jaksatteko pysyä mukana? Toivottavasti! Ihanaa ja jännää päästä jakamaan teidän kanssa meidän hääpäivää, toivottavasti tykkäätte!

Kokeilkaahan huikkailla jotain kommenttiboksiin! Että pelittänyt on tai jos sunkaan kommentit ei ole tulleet läpi. Koitan miettiä sitten niiden pohjalta ongelmaan jotain ratkaisua. 

Ja ihanaa viikonloppua kaikille - tulkaahan ihmeessä kurkkimaan blogiin myös huomenna ja sunnuntaina!

3 Kommenttia

 1. Mulla on ollut ilmeisesti myös samaa ongelmaa ollut kommenttien kanssa, enkä myöskään tiedä mistä johtuu! :( Innolla jään odottelemaan postauksia hääpäivästänne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höh ompa tylsää! Jospa nyt olisi kommentointingelmat ohitse, kun nyt ainakin tuli perille? :) toivon kovasti niin, kun en oikein meinaa keksiä mitä asialle tekisin...

   Poista
  2. Niin ja kiva kuulla! Just näpyttelen huomiselle ekaa :) iiks!

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥
Vastaan kaikkiin kommentteihin!