Viikonloppuna on edessä jotain jännää! Nimittäin trash the dress -kuvien ottoa! Iiks! En enää muista olenko puhunut blogissa paljoakaan trash the dress -kuvauksista, mutta sellaiset on meille tulossa. No, jossain määrin. Nimittäin toivon kyllä, ettei mun hääpuku ihan totaalisen pilalle mene. Järveen olisi kylläkin tarkoitus mennä hääpuvun ja sulhasen kanssa uimaan - niin siistiä.

En pistä ollenkaan pahakseni puvun kastumista tai likaantumista. Molempia tuli ihan riittävästi kokeiltua jo hääpäivänä! Joten järven lisäksi olen valmis myös möyrimään maassa. Istumaan rantahiekalla tai makoilemaan metsässä. Saas nähdä mitä tullaan keksimään! Ajatukset ei ole kovin selvillä ja kuvaajakin on ensimmäistä kertaa tällaisia kuvia ottamassa, joten vähän yhteistä kokeilua se tulee olemaan. Kuvailemaan mennään siis meidän ystävän, Jaakko Perälän kanssa. Sen tiedän varmaksi, että ihania kuvia tullaan saamaan. Niissä saa näkyä mun mielestä ihan reippaasti Jaakon oma tyyli. Me ei välitetä väkinäisestä poseeraamisesta ja pönöttämisestä epäluonnollisissa asennoissa, joten rentoa olemista ja fiilistelemistä on varmasti luvassa!

Tähän alle kokosin muutaman kuvan jutuista, joista tykkään. Veden alla otetut kuvat olisi niin siistejä, mutta onneksi meidän suunnittelema järvi ei ole niin kirkasvetinen, että tarvitsisi edes alkaa pohtia veden alle sopivia välineitä, heh.

TDD_1 TDD_2 TDD_3
Upeat kuvat on ottanut:

Mitä te tykkäätte? Ottaisitteko itse trash the dress -kuvia? Ja jos ottaisitte, uhraisitteko oikean hääpukunne vai hankkisitteko kuvauspuvun? Niitä näkyy aika paljonkin! Niin, ja olisiko kukaan muu valmis lähtemään uinnille 15 asteiseen järviveteen?

Pps. Kannattaa mennä kurkkimaan Jaakon blogiin- sinne on ilmestynyt tässä loppukesästä niin ihania hääkuvia, että! Tykkään kyllä tämänkin Jaakon tyylistä älyttömän paljon.