Trash the Dress Coming Up!

Viikonloppuna on edessä jotain jännää! Nimittäin trash the dress -kuvien ottoa! Iiks! En enää muista olenko puhunut blogissa paljoakaan trash the dress -kuvauksista, mutta sellaiset on meille tulossa. No, jossain määrin. Nimittäin toivon kyllä, ettei mun hääpuku ihan totaalisen pilalle mene. Järveen olisi kylläkin tarkoitus mennä hääpuvun ja sulhasen kanssa uimaan - niin siistiä.

En pistä ollenkaan pahakseni puvun kastumista tai likaantumista. Molempia tuli ihan riittävästi kokeiltua jo hääpäivänä! Joten järven lisäksi olen valmis myös möyrimään maassa. Istumaan rantahiekalla tai makoilemaan metsässä. Saas nähdä mitä tullaan keksimään! Ajatukset ei ole kovin selvillä ja kuvaajakin on ensimmäistä kertaa tällaisia kuvia ottamassa, joten vähän yhteistä kokeilua se tulee olemaan. Kuvailemaan mennään siis meidän ystävän, Jaakko Perälän kanssa. Sen tiedän varmaksi, että ihania kuvia tullaan saamaan. Niissä saa näkyä mun mielestä ihan reippaasti Jaakon oma tyyli. Me ei välitetä väkinäisestä poseeraamisesta ja pönöttämisestä epäluonnollisissa asennoissa, joten rentoa olemista ja fiilistelemistä on varmasti luvassa!

Tähän alle kokosin muutaman kuvan jutuista, joista tykkään. Veden alla otetut kuvat olisi niin siistejä, mutta onneksi meidän suunnittelema järvi ei ole niin kirkasvetinen, että tarvitsisi edes alkaa pohtia veden alle sopivia välineitä, heh.

TDD_1 TDD_2 TDD_3
Upeat kuvat on ottanut:

Mitä te tykkäätte? Ottaisitteko itse trash the dress -kuvia? Ja jos ottaisitte, uhraisitteko oikean hääpukunne vai hankkisitteko kuvauspuvun? Niitä näkyy aika paljonkin! Niin, ja olisiko kukaan muu valmis lähtemään uinnille 15 asteiseen järviveteen?

Pps. Kannattaa mennä kurkkimaan Jaakon blogiin- sinne on ilmestynyt tässä loppukesästä niin ihania hääkuvia, että! Tykkään kyllä tämänkin Jaakon tyylistä älyttömän paljon.

23 Kommenttia

 1. Oi oi, vesi on kyllä jo aikas kylmää!! Tällaiset kuvat olisivat kyllä tosi siistejä, mutta veikkaan, ettei minusta olisi hääpukuani turmelemaan :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onni onnettomuudessa on se, että me on koettu paljon pahempaakin, kun me heitetään joka vuosi talviturkit viimeistään vappuna (toisinaan pääsiäisenä) ja se tarkoittaa sitä, että välillä on järvet vielä osin jäässä :D

   Ymmärrän kyllä, että tämä ei varmasti ole jokaisen juttu :)

   Poista
 2. Pakkohan se on myöntää, että nuo esimerkkikuvatkin on upeita. Vaikka siis näin vanhaa ja vanhanaikaista vähän ... jaa, no, en oikein osaa edes nimetä fiiliksiä. Jännitystä, epäilyä? Onneksi kuitenkin tiedän voivani luottaa sinuun siinä, että pukua ei ihan kirjaimellisesti tuhota!
  Kerrottakoon tässä vielä kaikille, että olin jo heti häiden jälkeen arjen tultua tehokas ja toimitin pukusi pesulaan. Onneksi se tuli kuitenkin puheeksi ja pikaisella soitolla pesulaan peruutettiin kaikki. Ja anoppisi nopsaan haki puvun pois. Hieman taisi vastavihityn rouvan verenpaine tuossa episodissa kohoilla! Mutta eipä pukua kannata tietenkään kalliisti pesettää ennen hiekka- ja vesileikkejä tai mitä sitten ideoittekaan. Ilosta ja innovatiivista kuvaussessiota teille!
  Ja ps. Mitäpä sulho laittaa päällensä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi sulla on epäilyksesi, niin sain vastattua jotain siinä Keskarin videohaastattelussa :D

   Eipähän siinä kuinkaan käynyt, mutta mitä tästä opimee - ei kannata omatoimisesti viedä toisen ihmisen vaatteita pesulaan ilman, että kysyy edes lupaa ;)

   Sulhaselle tule vanhat "käytöstä poistuneet" mustat suorat housut, tavallinen valkoinen kauluspaita ja henkselit! Ja jalkaan tennarit varmaankin :)

   Poista
  2. Tietty myös yritän miettiä että missä puku kuivatetaan.. On nimittäin varmaan aika painava märkänä!

   Poista
  3. Vielä kysyttävä että kestäähän kuvaajakin veden lämpötilan? Jos vaikka joutuu kahluuhommiin itsekin 😊!

   Poista
  4. Joo ihan urheasti sekin kesti :D

   Poista
 3. Apua mä en raaskisi! :D Mutta jotenkin tää on kyllä niin hauskakin idea, en malta odottaa teidän kuvia! Sun pukukin sopii tähän varmasti tosi hyvin, kuvittelen. Se kun oli niin runsas ja kaunis, että tekee varmasti upean kontrastin maastoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua naurattaa, kun jotenkin järjellä ajattelisin, että mun reaktio olisi tismalleen tuo sama "apua en raaski"! :D Mutta olen kuitenkin ihan innoissani tästä päätöksestä! Olin jostain syystä jo ennen häitä ja nyt olen vielä varmempi, ku puvun likaantuminen häissäkään ei haitannut mua yhtään :)

   Mutta todellakin ymmärrän noi fiilikset, ettei halua ehdoin tahdoin omaa pukuaan liata! Se on todellakin munkin mielestä enemmänkin kuin normaali ajattelumalli! :D

   Poista
  2. Niin ja kiitos ihana! :) Toivottavasti se mun puku toimii just noin hyvin! :)

   Poista
 4. Niin siistiä! :) Itellä ollut kanssa ajatuksissa moiset kuvat, mutta ainakaan vielä en ole sitä toteutus asteelle saanut..ja ihan se oma puku oli tarkoitus "uhrata".. Mukavia kuvaushetkiä! Jäämme odottelemaan lopputulosta! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä, tosi jännää! :D Näissähän on onneksi se ihana puoli, että nämä voi ottaa koska vaan! Vaikka ensimmäisenä, tai viidentenä hääpäivänä tai ties milloin! Kun ideahan on samalla vähän se, että pääsee vielä uudemman kerran hääpukuaan käyttämään, niin miksei sitä voisi fiilistellä myöhemminkin? :)

   Kiitos paljon, minäkin odotan innolla! :)

   Poista
 5. Siistiä! Minä en koskaan raaskinut "tuhota" omaa pukuani, vaikka ttd-kuvaukset kovasti houkuttivatkin häiden jälkeen. Ehkä vielä jonain päivänä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin suosittelen! :) senhän voi vielä tempaista koska tahansa, jos sille tuntuu, vaikka häistä pidempikin aika olisi!

   Ja mun puku ei kyllä mennyt edes pilalle. Likaantui kyllä aika paljon päivän aikana, mutta lopuksi kun mentiin järveen niin se puhdistui taas :D

   Poista
 6. Voi vitsi puvunhajotuskuvia! Mahtavaa :D Mäkin haluaisin sellaisia jos ikinä raaskisin kunnolla liata pukuani :)

  Btw, ihan pakko sanoa, että märkä hääpuku voi painaa tonnin! Lueskelin joskus juttuja trash the dressistä ja useassa paikassa varoiteltiin veden alla otettavista kuvista. Isot helmat ja laahus imee vettä itseensä ihan hulluja määriä ja voi muuttua vaarallisiks :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla meni tosiaan hyvin kun puku puhdistui järvessä, vaikka aika paljon likaantuikin sitä ennen :D

   Ja joo, toi on kyllä hyvä muistaa. Siitä ei ole montaa vuotta kun luin netistä, että joku morsian oli hukkunut kun puku painoi ja virta vei. Ennakkoon mietittiin just tota ja todettiin, ettei uskalla mennä nin, ette jalat yllä pohjaan. Puki tosiaan painoi märkänä varmaan tonnin, mutta myös "kellui" hyvin, että virtauksettomassa vedessä pystyin kuin pystyinkin ihan hyvin jopa uimaan :)

   Poista
 7. On kyllä upeita kuvia ja idea mahtava, mutta en mää raaskis! :D Kivoja kuvauksia teille! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo tuntuu olevan hyvin yleinen ajatus, ja ihan ymmärrettävästi :) mutta oli kyllä tajuttoman hauska päivä ja oon tosi tyytyväinen, että tehtiin se :)

   Poista
 8. HUH! En ole ikinä tällaisista kuvista kuullut, mutta idea on kieltämättä hyvä lopputuloksista puhumattakaan! Itse olen kyllä niin neiti Säästeliäs, että raaskisi mekkoani pilata. Mutta kenties joku kuvauspuku sitten...?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvauspukukaan ei ole hassumpi idea, sellaisia olen kanssa nähnyt :) täytyy kyllä vielä sanoa, että olin koko eilisen päivän tosi tyytyväinen päätöksestäni! Koska en ollut pukua myymässä, niin oli jotenkin ihanaa päästä taas sitä käyttämään. Sanoinkin sitä, että käytän kyllä niin ilolla sitä pukua koko rahan edestä! :) mutta todellakin ymmärrän sen, ettei se sovi kaikille :)

   Poista
 9. Kaikkeista hienoimpia kuvia. Kyllä, näihin kuviin ryhdytään meilläkin. Ihailin ideaa jo ensimmäiseen Trash The Dress-kuvaan törmätessä.

  //Ievu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin! Nyt kun ollaan saatu omat kuvamme niin en voisi tyytyväisempi tästä päätöksestä olla :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥
Vastaan kaikkiin kommentteihin!