Kuulumisia + Jonin polttarit + Lambi voittaja

Moikka taas! Täällä viettelen viikonloppua ylhäisessä yksinäisyydessäni polttarileskenä. Eilen iltapäivällä lähdin "ruokakauppaan" (koska se olisi ollut liian epäilyttävää, jos olisin tosta vaan vienyt roskat kröhöm) ja palasin kotiin mukanani Keke Rosberg. Keke sitten pikaisesti vaihtoi Jonin Cristiano Ronaldoksi ja miehet lähtivät lentelemään pienkoneella kohti Keski-Suomea.

InstagramCapture_8f6107d1-21d8-41e7-86db-5142041990c0

Noh, nopeasti kai tää mun viikonloppu menee kun seurana on kumihanskat, jätesäkkejä ja 40 muuttolaatikkoa. Suosittelen lämpimästi kaikille (niin rahanmenon kuin ajankulunkin puolesta) muuttoa toiselle paikkakunnalle pari viikkoa ennen häitä. Kyllä on hauskaa. Mutta ei toki ihan niin hauskaa kuin muutto ulkomaille (joka ensin meidän suunnitelmissa oli) olisi ollut.

Itse en voi väittää vieläkään oikein toipuneeni omista polttareistani. On kyllä ottaneet muutama viime viikko voimille. Polttareiden aikaan pahimmillaan ollut flunssa ei vieläkää ole hellittänyt vaan nokkaa saa niistää ja kipeää kurkkua lämmitellä kuumalla mehulla edelleen. Juhannuskin meinasi sen vuoksi ottaa vähän koville. Ja ilmeisesti jussi otti koville myös meidän tietokoneille, koska tämä viikko alkoi mukavasti niin, että mun kone pimahti kokonaan eikä suostunu käynnistymään ollenkaan. Jonin koneen laturi puolestaan löi ihan kunnon liekit, kun se tökättiin seinään. Mutta niin vaan toimivat taas molemaat. Huh, onneksi!

Sairastamisen ja tietokoneongelmien vuoksi Lambi -kisan voittajan arpominenkin meinasi venähtää, mutta nyt se on tehty ja arpaonni suosi tällä kertaa nimimerkkiä ahle - onneksi olkoon! Tarkkaile postiasi, sinuun ollaan pian yhteyksissä! Olisin kyllä mielelläni palkinnut vaikka kaikki osallistujat. Ihan oikeasti mua niin ilahdutti teidän osallistumiskommentteihin näpyttelemät tarinat! Omat hetket wc-pöntöllä lueskellen, tuparilahjat, kimppakämpän vessapaperin ostovuorot ja vaikka mitä vielä. Vielä kerran - olisinpa voinut palkita teidät kaikki!


6 Kommenttia

 1. Juhuu, kiitos!! Tehokasta muuttopuuhaviikonloppua..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että ilahduit! Ja muuttopuuhat ei oo kyllä olleet kovin tehokkaita, mutta onneks keskiviikkoaamuun on vielä piiitkä aika :D

   Poista
 2. Mukava kuulla elonmerkkejä näin blogin välityksellä. Monessa mielessä mieleenpainuvat viikot siis meneillään! Työniloa laatikkoleikkiisi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos.. pakkaaminen on sujunut vähän takkuillen, mutta onneksi vielä ehtii :)

   Poista
 3. Häh häh, mihin te muutatte? :O

  Ja huikeet lookit pojilla :D Hitsi teijän häät on lähellä, en malta odottaa postauksia kaikista mahtavista jutuista mitä ne sisältää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helsinkiin muutetaan! Meidän muuttopäätökset tapahtuu aina vähän tällein hyvin lyhyellä varoitusajalla :D

   Eikö vaan ookin, mua naurattaa toi kuva niin paljon! :D Niinpä, hui, kolme viikkoa niin naimisissa jo ollaan.. ihan hullua! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥
Vastaan kaikkiin kommentteihin!