Moikka taas! Täällä viettelen viikonloppua ylhäisessä yksinäisyydessäni polttarileskenä. Eilen iltapäivällä lähdin "ruokakauppaan" (koska se olisi ollut liian epäilyttävää, jos olisin tosta vaan vienyt roskat kröhöm) ja palasin kotiin mukanani Keke Rosberg. Keke sitten pikaisesti vaihtoi Jonin Cristiano Ronaldoksi ja miehet lähtivät lentelemään pienkoneella kohti Keski-Suomea.

InstagramCapture_8f6107d1-21d8-41e7-86db-5142041990c0

Noh, nopeasti kai tää mun viikonloppu menee kun seurana on kumihanskat, jätesäkkejä ja 40 muuttolaatikkoa. Suosittelen lämpimästi kaikille (niin rahanmenon kuin ajankulunkin puolesta) muuttoa toiselle paikkakunnalle pari viikkoa ennen häitä. Kyllä on hauskaa. Mutta ei toki ihan niin hauskaa kuin muutto ulkomaille (joka ensin meidän suunnitelmissa oli) olisi ollut.

Itse en voi väittää vieläkään oikein toipuneeni omista polttareistani. On kyllä ottaneet muutama viime viikko voimille. Polttareiden aikaan pahimmillaan ollut flunssa ei vieläkää ole hellittänyt vaan nokkaa saa niistää ja kipeää kurkkua lämmitellä kuumalla mehulla edelleen. Juhannuskin meinasi sen vuoksi ottaa vähän koville. Ja ilmeisesti jussi otti koville myös meidän tietokoneille, koska tämä viikko alkoi mukavasti niin, että mun kone pimahti kokonaan eikä suostunu käynnistymään ollenkaan. Jonin koneen laturi puolestaan löi ihan kunnon liekit, kun se tökättiin seinään. Mutta niin vaan toimivat taas molemaat. Huh, onneksi!

Sairastamisen ja tietokoneongelmien vuoksi Lambi -kisan voittajan arpominenkin meinasi venähtää, mutta nyt se on tehty ja arpaonni suosi tällä kertaa nimimerkkiä ahle - onneksi olkoon! Tarkkaile postiasi, sinuun ollaan pian yhteyksissä! Olisin kyllä mielelläni palkinnut vaikka kaikki osallistujat. Ihan oikeasti mua niin ilahdutti teidän osallistumiskommentteihin näpyttelemät tarinat! Omat hetket wc-pöntöllä lueskellen, tuparilahjat, kimppakämpän vessapaperin ostovuorot ja vaikka mitä vielä. Vielä kerran - olisinpa voinut palkita teidät kaikki!