VS_1

Heissan! Täällä kirjoittelee yksi todella väsynyt bloggaaja. Eilen kävin pienellä päiväreissulla Jyväskylässä ja vaikka bussissa ja junassa istuminen ei erityisen rankkaa olekaan, jotenkin matkustaminen (kolmen tunnin yöunilla) tuntuu vievän aina hirveästi voimia. Sen tuntee kyllä vielä tänäänkin, vaikka viime yönä sainkin taas vähän enemmän unta kaaliin.

Mutta hypätään väsymyksestä ja hikisestä linja-autosta vähän ihanampiin juttuihin. Yksi kiva pieni bonus viikon takaisessa yllärilaivareissussa oli se, että pääsin pyörähtämään Viking Gracella olevassa Victoria's Secret minishopissa. Gracen tax-freen kassojen vieressähän sijaitsee nykyään pikkuinen VS-puoti. Sellainen, jossa on kosmetiikkaa, meikkipusseja, pöksyjä ja muuta pientä ja suloista. Täysikokoisesta myymälästä kun ei ole kyse, ei valikoimasta löydy yhtään rintsikoita, mutta muuta pientä ihanaa niidenkin edestä. Mää tiesin tasan mitä halusin ostaa ja sieltähän se löytyi. Sen hankinnan jälkeen mun hurahtaminen VS:n vartalotuotteisiin on päässyt siihen pisteeseen, että voisin pitää vähän taukoa. Haluatteko nähdä mitä multa löytyy?

VS_2VS_3

Multa löytyy neljän Body Care -tuotteen sarjat kolmessa tuoksussa. Ensimmäisenä esittelyyn sarja nimeltään Coconut Passion. Tämän tuoksun body mist oli se tuote, joka multa puuttui, ja jonka Gracen minishopista kävin itselleni nappaamassa. Tässä tuoksussa yhdistyy lempparituoksuni vanilja ja pehmeä kookos. En ole aiemmin ollut mikään suuri kookoksen fani (ja kookoshiutaleet on mulla edelleen kauhujen listalla), mutta kookoksen pehmeä aromi on kyllä alkanut viime vuosina miellyttämään. Se toimii ihan loistavasti vartalokosmetiikassa ja lisäksi yksi mun lempparein huulirasva tuoksuu kookokselle. Niin ja valehtelisin, jos väittäisin, ettei malibu pineapple -drinkki kutkuttele mun makeita makuhermojani.

VS_4VS_5

Toinen mun neljän suora löytyy tuoksussa Amber Romance. Tämä on mun VS -tuotteista vähiten makea tuoksu, mutta tykkään tästäkin. Melkein aina, kun olen rasvannut suihkun jälkeen ihon toisella näistä rasvoista, saan mieheltä huomautuksen siitä, että tuoksun hyvälle. Tämä tuoksu on kerännyt meillä kotona siis eniten kehuja! Rasvojahan mulla on jokaisesta tuoksusta kahta erilaista. Suihkugeelin kanssa saman muotoisessa pullossa oleva on perinteistä, vähän ohuempaa vartalovoidetta. Sellaista ainakin mulla "arkikäytössä" olevaa tavallista, mutta herkullisen tuoksuista. Tuubissa oleva voide on huomattavasti paksumpaa ja muistuttaa mua vähän vartalovoista. Sen nimikin on Ultra moiturizing hand and body cream. Ja sitä se tosiaan on. Näytän sitä sääriin ja käsiin silloin, jos ne tuntuu erityisen korpuille. Ja joskus ihan vaan käsirasvanakin. Koko vartalolle on tullut käytettyä harvemmin!

VS_6VS_7

Viimeinen sarja joka multa löytyy on tuoksussa Pure Seduction. Nämä on mun ihan ekat VS:n tuotteet. Ostin nämä viime elokuussa Kööpenhaminan lentokentältä ja rakastuin. Niin palavasti, että sen jälkeen on pitänyt tilata lisää VS:n verkkokaupasta ihan jenkeistä saakka ja lisäksi ostaa laivalta vähän lisää molemmilla kerroilla, kun on tullut käytyä. Body mistejä  (kuten ei hajuvesiäkään) kun ei voida Jenkeistä toimittaa tänne Suomeen. Tämä tuoksu on näistä mun kolmesta sarjasta kaikista makein, mutta ei niin makea, että saisin siitä päänsärkyä. Tai häiriintyisin muutenkaan. En vaikka kerrostaisin tuoksua päälleni ensin pesemällä suihkugeelillä, rasvaamalla vartalovoiteella ja vielä suihkaisemalla vähän body mistiä iholleni. Noiden mistienhän ei ole tarkoituskaan kestää yhtä voimakkaasti kuin oikean hajuveden. Mutta hennon raikkaan tuoksun niistä iholleen saa. Sellaisen, että tuoksuu vastapeseytyneelle pitkään.

VS_9VS_8

Onko Victoria's Secretin vartalotuotteet teille tuttuja? Mikä on teidän lempparituoksu? Vaikka en heti tarvitsekaan uusia, oon jo vähän alkanut miettimään, että mitähän sitä hankkisi sitten kun tarvitsee. Vanhaa hyväksi havaittua vai jotain uutta. Vai haaveiletteko te jostain sarjasta itse?