Tämä blogi on kyllä yhtä Mini M.A.C.:ia. Mutta minkä minä sille voin, kun se on niin ihana? Laukun saavuttua pohdiskelin vähän erilaisia tapoja yhdistellä sitä ja päädyinkin tekemään muutaman Polyvore .kollaasin erilaisista vaihtoehdoista. Toki helppo ja varma valinta on yksinkertainen musta pohja ja laukku väriläiskäksi, mutta sen ihanasta sävystä inspiroituneena halusin kokeilla miltä se näyttää muidenkin värien rinnalla. Koitin keräillä kollaaseihin sellaisia vaatekappaleita, joita vastaavat multa jo kaapista löytyykin. Lähdetäänkö katselemaan millaisia ajatuksia mulle tuli?

Pretty in Pastel
Pretty in Pastel

Ensimmäisenä tyttömäinen ja pastellinen kokonaisuus. Tässä kollaasissa on sama sävymaailma, kuin tässä asussa. Vaalea minttu sopii hyvin hempeän vaaleanpunaisen pariksi, mutta pieni määrä mustaa tuo asuun sopivasti särmää, ettei ihan hukuta kaikkeen pehmeään ja hempeään hattaraan. Tämän kokonaisuuden voisin kiskaista päälleni vaikka heti - ja onneksi kaapista löyyykin kaikki sopivat osaset!

Mint & stripes
Mint & stripes 


Tässsä kollaasissa mietin juurikin varmaa mustaa pohjaa ja laukkua siihen väriläikäksi. Mutta halusin kokeilla jotain vähän mielenkiintoisempaa, joten valitsinkin asun pohjaksi mustavalkoraidallisen tunikan! Tuo kyseinen Vilan tunikahan löytyy mun kaapistani (näkyy täällä!). Kirkaiden kultaisten korujen osastolla mun valikoimassa olisi kyllä parantamisen varaa. Hopea on ollut aina enemmän mun suosikki ja kullan sävyistä olen suosinut tummempia ja rustiikkisempia koruja. Tuon laukun metalliosat ovat kuitenkin hyvin raikkaan sävyistä kultaa, jotka selkeästi kaipaisivat korukavereita. Mutta onhan tässä vielä aikaa - nimittäin niihin keleihin, jolloin voi hipsiä ilman sukkiksia!

Pink Splashes
Pink Splashes

Tässä kollaasissa halusin parittaa laukun yhden mun suosikkivärin kanssa - kirkkaan pinkin tietenkin. Tässä kollaasissa huvittavinta on se, että multa löytyy kaapistani kaikki muut osaset tähän asuun, paitsi valkoinen t-paita. Ihan oikeasti. Revittyä farkkua kyllä löytyy, pinkki-kultaiset sandaalitkin ja sävyyn sopiva statement -koru. Mutta ei valkoista, tavallista t-paitaa. Tää on niin tätä. Kukkakuosissa ja pinkkinä löytyy kyllä teeppareita, mutta sellainen väri kun valkoinen loistaa poissaolollaan. Se vääryys olisi kyllä korjattava myös lähitulevaisuudessa. Haluaisin muutenkin vähän vieroittua siitä iänikuisesta mustasta pukeutumisessani, joten valkoinen olisi hyvä perusväri sen vaihtoehdoksi.

Mellow Yellow
Mellow Yellow 

Tämä Lindexin harmaa mekko on yksi mun suosituimmista käyttömekoista. Se taipuu niin moneen, että tietenkin se taipuu myös Mini M.A.C.:n kaveriksi. Idean keltaisen ja mintun yhdistämisestä sain Pinterestiä selatessani. Näin useitakin yhdistelmiä, joissa minttua ja kirkasta keltaista oltiin yhdistelty valkoisen tai harmaan kaltaisten perusvärien päälle.. ja tykkäsin! Keltaista bleiseriä multa ei kylläkään löydy ja ei ole varmasti lähitulevaisuuden hankintalistallakaan. Sama tilanne on kaiken muunkin keltaisen kanssa... vaikka näköjään se on mun joka keväinen himotus. Viime vuonnakin nimittäin haaveilin keltaisista värikäiskistä!


Cute & Cozy
Cute & Cozy

Viimeiseen kollaasiin valitsin jotain superhelppoa ja mukavaa. Sellaista jota voi koska tahansa ihan vaivattomasti kiskaista päällensä. Tummansininen näyttää olevan yllättävän kiva pari mintun kanssa! Tähän tyttömäiseen asuun valitsin laukun kaveriksi sävyihin sopivat Converset - sellaiset kun mulla tosiaan onkin. Tällainen kiva perusasu ei välttämättä kaipaa mitään sen kummempia krumeluureja - simppelit ja suloiset korvikset on just sopivasti. Nyt vaan oikeasti niitä paljaiden säärten kelejä odotellessa. Täällä ainakin ollaan jo saatu tarpeeksi mustista sukkahousuista vähäksi aikaa...

Mikä oli teidän suosikki? Ja miten itse yhdistäisit mintunvihreän väriläiskän?