Shortsit1

Hei ihan oikeasti mun kanssa. Menin töiden jälkeen jalat muussina - siis niin muussina, että kyyneleitä puski - viimeisillä voimillani pyörähtämään H&M:llä. Tarttisin kipeästi uusia työkäyttöön sopivia pöksyjä ja ajattelin perjantaisesta palkkapäivästä huumaantuneena hakea nopeasti jotkut mukaan, kun kerran keskustassa olin. 

Vaan eipä löytynyt sopivia työhousuja. Kaikki lähes hyväkin karsiutuivat, koska niissä oli liian matala vyötärö. Korkeahko vyötärö on mulle kyllä ihan ehdoton kriteeri. En voi sietää sitä, jos jenkkakahvat jää roikkumaan housujen reunan päälle. Se tuntuu ja näyttää ikävältä.

Shortsit2Shortsit3

Mutta alun taivastelut johtui siis siitä, että kyllähän mulla yhdet pöksyt kauppakassissa oli, kun liikkeestä poistui. Menin ostamaan työhousuja, ostinkin värikkäät shortsit. Hups. Sehän meni melkein niin kuin pitikin. 

Annetaan se kuitenkin anteeksi, koska nää on aivan ihanat. Povaanpa näistä kesän suosituimpia housuja. Aivan ihana malli ja super kiva printti, jonka kanssa sopii vaikka minkä värinen paita. Menin etsimään näitä H&M:n nettisivuilta, mutta ei tällä printillä näkynyt netissä olevan. Sen sijaan kolmella muulla printillä oli.

Shortsit4

Ja sanonpahan vaan, että mää haluan noi siksakshhortsit. Nyt vaan taistelen, ettei "Hain työhousuja, ostin printtishortsit" muuttuisi muotoon "Hain työhousuja, ostin kahdet printtishortsit".

Toistan itseäni, mutta ihan oikeesti mun kanssa!