Hyvää ystävänpäivää! Mää tykkään ystävänpäivästä tosi paljon. Juuri tällaisena suomalaisena versiona - ystävänpäivänä, eikä vaan minään rakastavaisten juhlana. Myönnän olevani vähän laiska muistamaan ystäviä, mutta tämä päivä yleensä muistuttaa vähintään laittamaan viestiä rakkaille tyypeille. Että oot kiva, ja kivaa kun oot mun elämässä. Ja toki sitä puolisoakin saa muistaa, ainakin mulla tuo mies sattuu olemaan mun paras ystävä myös.

IMG_3078

Lisäks mun mieleen on erityisesti juhlapäivä, jonka the väri on vaaleanpunainen. Kyllä kiitos! Pitihän sitä laittaa kynnetkin ystävänpäiväkuosiin. Vaikka kynsijuttuja on ollut viime aikoina blogissa, niin laitetaan vielä nämä tämänhetkiset herkkuhötöt eetteriin. Ei varmaan tarvitsisi edes sanoa enää, mistä inspiraatio on tullut. Mutta sanonpa silti vielä kerran, että leikkisiä, kauniita, värikkäitä ja helppoja lakkausvinkkejä kannattaa tosiaan hakea Cutepolish -kanavalta!

IMG_3087

Tässä lomassa on hyvä kiittää myös teitä blogiystäviä. Tän pikkiriikkisen blogin lukijakunnaksi on päätynyt ihan huikeita tyyppejä. Kiitos jokaiselle joka siellä ruudun toisella puolella viihtyy tai vierailee. Ja erityiskiitos teille, jotka jätätte kommentteja. Ne on kyllä blogin kirjoittamisen suola ja sokeri. Ja monesta teistä on tullut ihan kuin ystäviä, vaikkei oikeasti olla tavattukaan. Kyllähän sitä aikapaljon toiseen tutustuu, kun puolin ja toisin teidän ja mun kommenttibokseissa höpistään. Ootte kivoja!

Muistetaanhan kaikki ystäviämme - tänään ja tietty läpi vuodenkin. Joka päivä on ystävänpäivä!