1

Tällä viikolla ängettiin postiluukusta jo kauan sitten tilaamani paketti Asokselta. Ihan kirjaimellisesti ängettiin, postiljooni käytti kyllä voimaa ja aikaa saadakseen sen luukusta läpi. Paketissa oli joskus tammikuussa Asoksen alepuolelta tilaamani Vero Modan pitsihihainen mekko.

2

Olen edelleen hieman kahden vaiheilla mekon pitämisen suhteen. Pitsiset hihat ja selkäosa ovat juuri niin ihanat kuin tämä pitsihullu toivoikin. Mallikin on mukava löysä a-linja. Kangas on kuitenin hieman ohuehkoa, joten ilman alusmekkoa tätä ei voi käyttää. Toinen minua epäilyttävä juttu on tuo sävy. Vaalea, hieman punertava swan, on kyllä tosi kaunis. Mutta mietin onkohan se liian lähellä minun ihonväriäni? Minun kohdallani kun on turhaa ajatella, että joku sävy näyttä hyvältä, sitten kun rusketun...

34

Tuotekuvissa mekko oli paritettu paksun neuleen kanssa siten, että neuleen hihat oli kääritty. Minusta hihansuista kurkistavat hempeät pitsihihat näyttivät niin suloisille, että sovitin mekkoa itsekin neuleen kanssa. Ja kivallehan se näytti. Tänään testailin mekkoa vielä hihoista käärityn trikoobleiserin kanssa ja sekin oli mukava yhdistelmä.

5

Paras kaikista oli kuitenkin kombo, jonka sain aikaan kaivettuani kaapista esiin vanhan farkkutakin. Italiasta tultuani farkkutakki on saanut lepäillä rauhassa vaatekaapin perukoilla, mutta nyt keksin kokeilla sitä tämän hempeän mekon kaveriksi. Ja mielestäni tuo yhdistelmä oli aivan täydellinen!

76

Nämä yhdistelmät kyllä nostivat mekon pisteitä ja tällä hetkellä olen kallistumassa sen pitämiseen. Tuo mekon sävyn ja minun ihonsävyni yhdistelmä vain vielä vaivaa. Toisaalta, tämä oli kyllä niin hyässä alessa, ettei hukkaan menisi kuin 13 euroa, jos ei mekko paljon käyttöä saisikaan. Paitsi, että nyt tekisi mieli pukea se päälle vaikka heti huomenna!

Mitäpä te tykkäätte?