En yleensä jaa musavinkkejä, koska.. noh.. mun musamaku taitaa olla valtaväestön mielestä aika surkea. Nyt kuitenkin jaan teidän kanssa viisi biisiä, jotka on soineet eilen ja tänään junassa istuessa nappikuulokkeissa tauotta.

Matkustan lähes poikkeuksetta junassa rättiväsyneenä, ja väsymys tietty voimistaa kaikkia tunteita. Joten hetkittäinen silmien kostuminen on näillä biiseillä taattua. Mutta oli väsynyt tai ei - nämä on kaikki ihania, koskettavia ja kauniita kappaileita. Suosittelen kuuntelemaan. Nämä nimittäin koskettaa junan ulkopuolellakin. Nimimerkillä kyyneleet silmissä BodyBalancessa Lana del Reyn soidessa.

Jos kuuntelette vaan yhden niin antakaa mahdollisuus vaikka Linkin Parkille. Tai Poets of the Fallille. Ei se munkaan lempibändi muuten oo, mutta näissä biiseissä on vaan sitä jotain. Tai Robin Stjernbergille! Miten tämä ei muka menestynyt viime vuonna Euroviisuissa?!

1. Lana del Rey - Young and Beautiful2. Robin Stjernberg - You3. Poets Of The Fall - Beautiful Ones4. Linkin Park - The Messenger5. Snow Patrol - Chasing CarsUpposiko? Saa myös suositella muita hyviä herkistelybiisejä!