Lupailikin jo aiemmin kirjoittavani vähän listausta siitä, mihin me halutaan häissämme panostaa ja mistä halutaan pihistää. Pihistäminen ei tarkoita sitä, että haluttaisiin toteuttaa ne asiat jotenkin huonommin, mutta ne ovat ehkä enemmänkin sellaisia asioita, joita me aiotaan saada toteutettua pienemmällä budjetilla, mutta hienosti! Panostaminenkaan ei tarkoita välttämättä sitä, että me haluttaisiin väkisin käyttää niihin asioihin hirveästi rahaa, vaan ne ovat sellaisia asioita, joissa ei ainakaan aleta pihistelemään. Eli ollaan valmiita maksamaan "mitä tahansa" että saadaan niissä mitä halutaan.

Panosta

- Morsiamen ja sulhasen pukeutuminen
- Vihkisormukset
- Ruoka ja juoma
- Valokuvaus
- Häämatka

Pihistä

- Koristelut (juhlapaikan, kirkon, opasteet jne)
- Kaasojen ja morsiusneidon pukeutuminen
- Kutsut & muut paperituotteet
- Kahvittelun tarjoamiset

Jotain siltä väliltä

- Viihde (musiikki, muu ohjelma ja aktiviteetit..)
- Hiukset & meikki
- Juhlapaikka
- Kukat

Tällaista jaottelua olen saanut aikaan. Haluaisin vielä korostaa, että näissä panostetaan tai pihistetään  rahallisesti. Esimerkiksi viihteeseen ja viihtymiseen todellakin panostetaan, muta rahallisesti ei ehkä niin hirveästi. Samoin oikeastaan on kaiken Pihistä -listalla olevan suhteen. Koska kaikki sinne listalle päätyneet jutut ovat siellä siksi, että teen ne itse. Sehän tarkoittaa sitä, että näen vaivaa, aikaa ja huolta niihin huomattavasti enemmän, kuin johonkin muuhun, mutta siitä seuraa rahallista säästöä.

Miltä näyttää? Missä määrin teidän listat eroavat näistä minun tekemistäni? Kummastuttaako jokin vai oletteko samoilla linjoilla?