Ihana, kaunis ja herttainen Milla heitti minua haasteella Millamainen -blogissaan. Minähän olen aina ihan super innoissani, jos minua haasteella heitetään. Niin tälläkin kertaa. Haaste oli tuo monissa blogeissa kiertänyt 11-haaste, jossa kerrotaan 11 faktaa itsestään, vastataan 11 kysymykseen ja keksitään 11 uutta, joilla haastetaan 11 uutta bloggaajaa. Koska olen vastannut tähän haasteeseen jo kaksikin kertaa aiemmin (ja myös täällä hääblogin puolella) ja lisäksi pelkään haastaa muita, päätin oikaista pari mutkaa ja tyydyin taas vain kertomaan faktat kuvien kera ja vastaamaan Millan kysymyksiin.

Hirveän vaikeaa hommaa tuo faktojen keksiminen. Mutta Millan kysymykset olivat kivoja! Sitten asiaan!

1234
5
67
89
10
11

1. Missä tilanteessa/hetkessä hymyilit viimeksi?

Äsken mua hymyilytti, kun katselin vanhoja valokuvia. Erityisen paljon hymyilytti kaikki kesäiset "Pellehyppyjä järveen" -kuvat!

2. Mikä on paras koskaan näkemäsi elokuva?

GREASE!!

3. Kuvaile lempihetkesi.

Pitkien ja rentouttavien yöunien jälkeen herääminen vapaapäivään lämpimästä peiton alta oman kullan kainalosta.

4. Katseletko koskaan tähtiä? Mitä ajatuksia silloin herää?

Katselen tähtiä mielelläni niin usein, kuin mahdollista. Olen kova tyttö tunnistamaan tähtikuvioita. Joskus nuorempana huomasin, että jokainen taivaalta löytyvä kolmen tähden yhdistelmä näyttää mun mielestä ketun naamalle, joten edelleen näen taivaalla ison kettulauman. Kettuhan on yksi mun lempparieläimistä.

5. Jos olet tosi nälkäinen esim. töistä tullessasi, mitä valmistat itsellesi syötäväksi?

Varmaan kuumaleivät. Eli ruispalat, joiden päällä on vaan margariinia ja juustoa ja ne lämmitetään mikrossa.

6. Mikä on eteläisin paikka, jonne olet matkustanut?

Kanaria.

7. Mikä on kallein aarteesi?

Kyllä se suurin aarteeni on varmaan tuo kihlasormus tällä hetkellä.

8. Kerro kolme muiden sinulle antamaa lempinimeä.

Mää oon aina ollut aika tarkka siitä, että mua ei kutsuta lempinimillä. Mutta äiti kutsuu mua silti Kippuraksi, parhaat tyttöystävät sukunimellä ja Joni käyttää nimeä Pipsu (kuulostaa varmaan tosi järkevälle!).

9. Mikä on mielestäsi oudointa itsessäsi?

Mussa on mielestäni tosi paljon outoja juttuja enkä tiedä onko tää se kaikista oudoin. Mutta sanotaan nyt se, että oon joissain sosiaalisissa tilanteissa ihan äärimmäisen ujo ja hiljainen vaikka perusluonteeltani oon tosi puhelias, pirtsakka, sosiaalinen ja jopa huomionhakuinen.

10. Mikä tuoksu on mielestäsi paras?

Vanilja!

11. Mikä on ehdoton "nounou" pukeutumiseen liittyen?

"Pukeutumismokista" ehdottomasti tahaton rintsikoiden vilkkuminen esim. yhdistelmässä halterneck toppi ja normaalit rintsikat. Nounou! Muodissa olevista jutuista toistaiseksi itselläni ehdottomia nounou -juttuja ovat nahkavaatteet ja olkatoppaukset.

Kiitos Millalle vielä kerran haasteesta! Tähän oli tosi hauskaa vastata!

Löytyikö joukosta yllättäviä faktoja tai vastauksia? Voitteko samaistua johonkin näistä?