Monessa blogissa kirjattiin alkuvuodesta ylös materialistisia haaveista tälle vuodelle. Niitä oli kiva lukea, ja ajattelin, että voisin postata sellaisia itsekin, mutta ei minulla ole mitään sellaisia. Minä kun en luksuslaukuista edes haaveile ja niihin monien toiveet tuntuivat painottuvan. Kyllä minäkin kuitenkin toivon muutaman arvokkaammankin asian tänä vuonna saavani. Lähinnä täydennystä korusarjoihini.

Kalevala


Ykköstoiveeni olisi saada Kalevala Korun Kielo -sarjan rannekorun kaveriksi korvikset ja sormus. En ole hirveästi haaveillut kaulakorusta, mutta kelpaisi sekin. Rannekoru on lahja mieheltä ja vihjailin tässä kerran aika suoraan, että voisit jo ostaa lisääkin. Se vastasi, että sitten saat kun tapahtuu jotain erityistä. Selvä homma. Ehkäpä voisin vaikka valmistua tänä vuonna? Se olisi aika osuvaa, koska rannekorukin on ylioppilaslahjani.

Lumoava


Muutama vuosi takaperin sain vuosipäivälahjaksi Lumoava korujen Pihla -sarjan kaulakorun. Se on kaunis ja rakas ja ihana, joten toivoisin sille kavereita. Korvikset ainakin. Ennemmin oikastaan napit, kuin koukut. Rannekorukin on kaunis, mutta ei ehkä tarpeen. Mulla kun on jo kaunis ja erityinen hopeinen rannekoru.. tuo Kielo nimittäin.

Parikka


Edelliset mustat balleriinat menivät viime kesän päätteeksi roskiin, joten varpaat etsivät kesäksi kestävää ja luotettavaa kumppania. Olen jo aiemminkin ujosti haaveillut Minna Parikan pupunkorvaisista baltsuista. Pupuihmiselle ehdottomasti nämä pidemmät pupunkorvat. Ei niitä lyhyempiä kisunkorvia. Tämä mokkanahkainen malli on Bugs Suede. Jos saan kesäksi hyvän harjoittelupaikan, niin taidan lahjoa itseäni näillä. Tai sitten tyydyn vaan haaveilemaan. Sekin on hauskaa.

Bonusvalinnaksi lisäsin tuon korallin sävyisen Minna Parikan lompakon. Kirjoitin joululahjatoivepostauksessa, etten oikeasti toivo, että kukaan ostaisi minulle 160 euron lompakon lahjaksi. Mutta entäs 80 euron lompakon... hmm. No, en oikeastaan sitäkään. Ennemmin käyttäisin sen rahan vaikka hotjoogaan. Mutta jos joku muu on haaveillut suloisesta lompakosta, niin Minna Parikan verkkokaupassa on  tällä hetkellä hurjia alennuksia!

Haaveilu on sitten aina yhtä mukavaa puuhaa. Eikä oikeastaan tullut edes pakko-saada-mulle-heti-kaikki -fiilistä, vaan pystyin ihan vaan puhtaasti unelmoimaan. Seuraavaksi taidan opetella nojatuolimatkailemaan yhtä vilpittömästi... se on vaikeaa se!