Oli ihan pakko tulla vielä kirjoittamaan noista edellisessä postauksessa näkyneistä hääkengistä. Silloin toissapäivänä, kun ne käsiini sain, en olisi pystynyt kirjoittamaan yhtään mitään järkevää. Olin aivan täpinöissäni koko päivän, suorastaan tärisin. Sen verran sain itseäni hillittyä, että kuvia kengistä oli pakko päästä jakamaan omaan Facebookiini, Instagramiin ja tänne blogiin. Hups.

Olin rehellisesti sanottuna vähän hämmentynyt, kun kengät eivät herättäneet täällä blogissa paljoakaan tunteita. "Oikean elämän" ystävät kun olivat niin ihanan innoissaan näistä mun kanssani. Mutta ne tietävätkin millainen kimalleharakka mää olen, ja taitaa monissa itsessäänkin olla samaa vikaa, heh! Niin ja ehkä mulla on tapana suhtautua vähän keskivertoa tunteikkaammin korkkareihin muutenkin.

IMG_2962

Tapanani on jo pitään Googlailla häihin liittyviä juttuja, etsiä itselleni inspiraatiokuvia ja miettiä mitä siihen suureen päivääni haluaisin. Ja viime kesänä, taisin olla jälleen eräällä satunnaisella timanttihääkenkien Googlailureissulla kun törmäsin kristallikuorrutettuihin kenkiin. Malli ei kuitenkaan ollut mun toivoma. Liikaa korkoa, platformia ja peep toe. Kauniit, mutta ei mulle. Niiden kenkien suunnittelijan nimeksi paljastui Benjamin Adams ja minä ajattelin kurkata, olisiko sama tyyppi tehnyt muitakin kauniita timangikenkiä.

Merkin omaan verkkokauppaan vaan ja sitten mun sydän pysähtyi. Siinä ne oli mun silmien edessä. Täydelliset hääkengät. Kristallikoristellut kengät, maltillinen (9,5cm) ja tukevan näköinen korko ja äärimmäisen siro malli pyöreällä kärjellä ja paljaalla sisäsyrjällä. Mallin nimi oli Gaga, joten sitten piti selvittää ovatko nämä Gagat oikeasti myös hyvät kengät. Kokemuksia ja videoita käyttökokemuksista ja koosta tutkittuani se tunne vaan varmistui. Nämä ne on.

Koska Benjamin Adams Londoin verkkokaupassa ei tätä mallia ollut enää tarjolla, oli pakko etsiä joku muu keino saada nämä. Jälleenmyyjiä kun ei tietenkään Suomessa ole. Löysin luotettavan oloisen Brittiläisen verkkokaupan, esittelin kengät Jonillekkin ja sain hyväksynnän näille myös siltä saralta. Ehdotin jo kesällä, että ehkäpä tekisin niin, etten seuraavassa kuussa siirtäisikään rahaa hääsäästötilille vaan tilaisinkin nämä kengät. Turha sitä rahaa on toisen tilin kautta kierrättää.

IMG_2971

Mutta arastelin vähän tilaamisen kanssa. Kengät olivat kuitenkin aika hintavat ja palautuskaan ei olisi ilmaista, jos ne eivät sopisi. Haaveilin siitä, että pääsisin Lontooseen kokeilemaan näitä ennen tilauspäätöstä, joten asia vähän jäi. Kihlajaismatkakaan ei sitten suuntautunutkaan Lontooseen. Säännöllisin väliajoin kuitenkin kurkin, että onhan minun kokoani vielä jäljellä.

Sitten vaihtui vuosi, tuli tammikuu ja hääjutut nousivat kirkon varaamisen jälkeen enemmän pinnalle. Erään kerran Joni sitten kysyi, että miksen ole vielä tilannut niitä hääkenkiä, nehän oli täydelliset? Niin. Hyvä kysymys. Koska täydellisethän ne oli. Joten miehen rohkaisun myötä tuumasta toimeen. Tilaus sisään Crystal Bridal Accessoriesille ja sitten odottelemaan maailman piinaavimman viikon ajan. En uskaltanut edes kirjoittaa kengistä tänne blogiin ennen kuin olin saanut ne käsiini ja todennut sopiviksi.

IMG_2969

Ja sopivathan ne oli. Olin kuullut, että kengät ovat true to size (miten tämä suomennetaan järkevästi?) ja niin ne olivat. Mun kolmekasin jalkaan 38 eli US 7.5 oli täydellinen. Ja kengät oli vielä kauniimmat luonnossa, kun missään kuvassa tai videossa aikaisemmin. Niin täydelliset. Niin sirot, kimaltavat ja aivan mahtavat. Tuo korko levenee hieman alareunaansa kohti ja on sen vuoksi älyttömän tukeva. Korko on muutenkin juuri sopivan korkuinen!

Mää en voi kuvailla näitä muuten, kuin loputtomalla listalla ylisanoja. Mää rakastan näitä kenkiä. Ja täytyy myöntää, että mulle täydellisten hääkenkien löytäminen oli tosi tärkeää. Mulla ei ole ikinä ollut mitään tunteiden paloa laukkuihin, niin kuin monilla naisilla on. Mutta kauniit korkokengät. Ei paljon paremmaksi voi muotiteollisuuden tuote mennä. Onneksi uskallettiin tilata nämä. Eikä mieli ole yhtään ehtinyt muuttua sitten viime kesän. Päin vastoin. Niinhän sitä sanotaan, että kyllä sen oikean tunnistaa. Niin miehissä, kuin kengissäkin.