Viime vuoden tammikuussa kokosin postaukseen menneen vuoden 10 käytetyintä vaatetta ja asustetta. Koska tykkään muistella menneitä, vertailla ja pohdiskella niin päätin koota vastaavan listan vuoden 2013 suosituimmista jutuistani. Näiden kahden listan vertaaminen on jokseenkin huvittavaa. Hieman huomaa tuosta 2012 vuoden ykkösjuttujen listasta, että sinä vuonna tuli asusteltua muualla, kuin Suomessa.

Hassu huomio on myös se, että 2012 vuoden käytetyimmät olivat hajuvettä ja rannekorua lukuun ottamatta melkeinpä käyttämättöminä viime vuonna. Aavistelinkin jo tuolloin, että olin saanut niistä eniten kulutetuista hetkeksi tarpeekseni, ja niin tosiaan oli. Nyt vaan odotellaan, tuleeko tänä vuonna käytettyä enää mitään noista 2013 vuoden suosikeista.

Jälkimmäisessä listassa edistystä on sentään laadukkaammat materiaalit - no asusteissa ainakin. Laadukas nahka on kestänyt vähän paremmin, kuin keinonahka toissavuoden listauksen suosikeissa. Surukseni kuiteknin Vagabondin tennareiden pohja on murtunut rikki niin, ettei niitä voi käyttää enää kuin ihan kuivalla kelillä. Kyynel.

No, tämän pidemmittä puheitta, katsellaanpa viime vuoden suosikkivaatteet ja -asusteet.

10_110_210_310_410_510_610_710_810_910_10

Aika arkista ja tylsää, myönnän. Mitkä jutut ovat olleet teidän suosikkejanne viime vuonna? Oletteko käyttäneet jotain niin paljon, että kyllästyttää? Minua ainakin kyllästyttää jo aika monikin tämän listan jutuista...

Ps. Hassua, tämäkin postaus olisi voinut alkaa sanoilla: "Huh, Flickr -ongelmat selätetty!"