Koin tänään kauppareissulla kyllä aikamoisen hämmennyksen hetken. Cittariin kipsiessäni huomasin Seppälän ikkunassa -70% ale-kyltit ja päätin kipsiä sisään. Oikeasti menin sinne katsomaan olisiko näin hyvät miinusprossat saanut myös yksi oloasu, jota olin aiemmin katsellut mutta puoleen hintaankin vielä jätin ottamatta. Varmaan oli saanut, sillä olivat loppuneet kokonaan.

Löysin kuitenkin alerekistä yhden vaatteen jota olin jo aiemminkin sovittanut - tai niinhän minä luulin! Kunnes tajusin, että olin sovittanut "sitä mekkoa" Lindexissä. Samalla reissulla, jolta ostin edellisessän postauksessa näkyvän mekon.

seppala_lindex


Katsokaa nyt kuinka samanlaiset! Mustat hihat, musta takaosa ja etuosa molemmissa ihan samanlaista mustavalkoista neulosta. Oikeastaa ainoat erot olivat Seppälän versiossa etupuolella oleva vetoketju ja se, että Seppälän tunikan materiaali oli hieman ohuempaa. Musta kolitsi oli hieman ohuempaa ja ehkä neuloskin vähän.

Seppälän mekko näyttää kuvissa aika paljon lörtsömmälle, mutta päällä se näytti kyllä ihan normaalille ja kivalle... niin ja tuo Lindexin mekkokaan ei mielestäni livenä ollut ihan noin jämptin ja tyköistuvan näköinen kuin tuossa kuvassa.

seppala_lindex2

Mutta olihan se tosiaan sitten ostettava -70% alesta, kun sitä kerran oli jo tullut aiemmin soviteltuakin. Tai siis ei tuota Seppälän mekkoa, mutta you get the point. Nyt oikeastaan mietityttääkin vaan se, että minkähän merkin vaatteesta nämä molemmat on kopsattu? Tuntuu epätodennäköiseltä, että vain nämä kaksi ketjuliikettä olisivat tehneet identtiset tunikat, ilman että idea näihin on saatu jostain muualta. Niinän se vaan on, että ideat kiertävät.

Oletteko te nähneet tämän kaltaista tunikaa jossain muuallakin? Tai hipelöineet jommassa kummassa näistä liikkeistä? Minä tykkään tästä kovasti ja se pääseekin testiin varmaan jo huomenna, kun junailen Jyväskylään käymään. Siihen tarkoitukseen kun tarvitaan aina jotain pehmeää, joustavaa ja ei liian tiukkaa!