Hullu koruharakka

Nyt voitte virallisesti kutsua mua hulluksi. Ei enää pelkästään miksikään häähulluksi, vaan ihan vaan perinteiseksi hulluksi. Tuskin mikään muu sana kuvaa mun tän päiväistä toimintaa edes yhtään osuvasti.

Minähän nimittäin haluan tehdä häihini aika paljon asioita itse. Ja mietin asioita, joita voisin tehdä häitä varten jo nyt mahdollisimman aikaisin. Kutsuja, pikkuleipiä, kakkuja tai kaasojen mekkoja kun ei oikein vielä voi aloittaa. Mutta kaasojen korujen valmistelutpa voi, niihin kun ei tarvitse mittoja ottaa.

Mulla on nimittäin ollut sellainen ajatus, että voisin tehdä kaasoille itse ainakin korvakorut. Arkikoruja, kun olen ennenkin tehnyt itse. Tekisin laadukkaista materiaaleista ja antaisin ne sitten tytöille osana kiitoslahjaa kaasona toimimisesta. Hyödyllistä häiden kannalta ja kaikille jäisi vielä yksi konkreettinen, mun tekemä muisto lisää.

Ajatus korujen tyyliin mulla on ollut jo jonkun aikaa päässä, kun sopivan tyyliset Etsyssä kerran näin. Joten aloinkin sitten tänään etsimään sopivia korujen osia. Löysin niitä, ja aika paljonkin. Mutta oli hirveän vaikeaa hahmottaa, millaisia lopputuloksia osasista saisi. Joten siitä alkoi jäätävä operaatio kuvankäsittelyohjelmalla, kolmella yhtä aikaa: osien leikkaaminen tyhjille taustoille ja eri palasista valmiiden korujen kokoaminen. Myönnän, aika työlästä oli. Joten nyt olisikin sitten jäljellä enää valitseminen. Valmiina on nyt 16 mallia, kahdeksan koukuilla ja kahdeksan nappikiinnityksellä. Olen aika varma, että näistä osasista mielelläni korut rakentaisin (jos vaan tytöille sopii), kunhan vaan osaisin päättää, että millaiset!

Korvikset_koukku Korvikset_nappi

Mitäpä te olette mieltä? Mitkä numerot on teidän suosikkeja? Huudelkaahan kommenttiboksissa. Jos sltä tuntuu, niin siellä saa myös huudella, että "Pähkähullua touhua - mitä ihmettä sillä on väliä millaiset koukut niissä koruissa on?" Sen verran nimittäin vilisee kivet ja koukut silmissä, että harkitsen itsekin äänestäväni sitä vaihtoehtoa.

Kaasojen toiveethan siis tämän asian ratkaisee - olisi vaan kiva kuulla teidänkin mielipiteitä. Minä ja Joni oltiin molemmat aika samanmielisiä, joten on jännä kuulla mitä te tuumaatte!

10 Kommenttia

 1. Minusta tyylikkäin on alarivi! Kirkkaat ja selkeät, sooo classy :) ehkä kaikkein parhaat 13 ja 16.

  Etkä oo yhtään hullu! Mä oon ihan yhtä tarkka kun on joku pikkunenkin asia mistä oon superinnoissani :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 16 oli munkin Top Kolmessa :) Hyviä perusteluja sulla, ehkä selkeys ja klassisuus olisi järkevin valinta! Mutta toisaalta yksi kaasoista sanoi fb:ssä että "kyllä mää ainakin petyn, jos sää et kuorruta meitä pinkkiin" :D

   Poista
 2. 5., 6. ja 13. olivat omat suosikkini. Hurja homma, mutta todella kiva idea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, aika älytöntä oli käyttää näin paljon aikaa tällaiseen leikkaa-liimaa touhuun, mutta itse haluan tehdä ja oli hirveän vaikea hahmottaa ennenkä näki "valmiin" tuotoksen silmien edessä.. esim. ennakkoon tuo 3, 4 & 7 versioissa näkyvä koukku oli mun suosikki, mutta ei näiden jälkeen enää yhtään! Ja sun valinnoista suosikeista mun suosikkeihin oli yhtäläistä tuo 6! Sekin oli mun Top 3:ssa! :) Kiitos paljon mielipiteistäsi!

   Poista
 3. 6. ja 13. on mun suosikit! Kadehdin kyllä teitä käsistänne taitavia ihmisiä! Multa ei luonnistuisi tuollanen iki päivänä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 6 olikin se mun kolmas suosikki, muut tuossa yllä jo paljastin :)

   Ja eihän multakaan aina ole luonnistunut.. ensimmäiset itse tekemäni korut ei todellakaan ole kovinkaan kauniita, varsinkaan nyt katsottuna. Mutta onneksi tämä korujen tekeminen on aika simppeliä hommaa ja halutessaan kuka tahansa oppii, kun vähän näkee vaivaa :) Toisaalta, valmiitakin, ihania juttuja saa niin edullisesti, että välillä mietin olenko ihan hullu, kun itse teen :D

   Poista
 4. Tykkäsin eniten vaihtoehdosta numero 6. Yksinkertainen ja elegantti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, paljon kannatusta kuutoselle, joka oli myös mun ja miehen suosikkeja. Kaasot taisivat kuitenkin kallistua pinkkiin, mutta itse vielä jahkaan, että mitä tarvikkeita tilaan! :)

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Simppelit ja kirkkaat on kyllä tyylikkäät ja saaneet paljon kannatusta! :) Itse taidan kuitenkin taipua vähän enemmän pinkkien suuntaan...

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥
Vastaan kaikkiin kommentteihin!